Mikor érdemes menni a nőgyógyászhoz?
Sziasztok!
Június 30-án jött meg utoljára és elég rendszertelen volt a ciklusom, 32-36 naposak. Ma reggel erős pozitívat teszteltem :) Mikor érdemes elmenni a nőgyógyászhoz?
Amikor 6-8 hetes terhes vagy, akkor már nyugodtan mehetsz. Előtte nem késtél le semmiről.
Gratulálok:)
Ha nagyon izgatott vagy, menj minél hamarabb, de nekem pl. először hüvelyi ultrahangon 7-hetesen látszott, azaz a te esetedben most vagy uccsó menzesz szerint 5 hetes.
Gratulálok! :-)
Amúgy a legfontosabb vizsgálat 12 hetesen van, ami már nem az uccsó menzesz szerinti, hanem a valós baba méretei alapján. Úgyhogy a 12 hét előtt mindenképp el kell menni legalább egyszer.
Szia!
Én első babával vagyok terhes,de nekem tök természetes volt,hogy amikor megcsináltam a tesztet,akkor felhívtam a dokit és kértem időpontot.Ha ez a logikus dolog nem természetes magától,akkor mi lesz később a komolyabb dolgokba?Félre ne érts,nem megbántani akarlak,csak szerintem ez buta kérdés.
Persze, kedves utolsó, nyilván magán dokihoz mentél... Nekik az az érdekük, hogy minél hamarabb menjen a kismama, aztán majd havonta kétszer újabb (időnként felesleges) vizsgálatok sok-sok pénzért, amit a gyerekre is lehetne költeni.
Kedves kérdező! 8-9 hetesen ráérsz, de ha téged az megnyugtat, már mehetsz most is! :-)
Boldog babavárást és gratulálok! :-)
En is a mehen kivuli miatt még 5 hetesen elmentem.Akkor még csak 4mmes petezsak volt,de megnyugodtam. Utana 8 hetesen mentem,akkor mar volt szivhang is :)
16+5 hetes kismama :)
Gratulalok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!