Melyik nőgyógyászhoz érdemes most menni Egerben?
NE Fülöp!!!!!
Szántó doki nagyon lelkes és jó fiatal szakemben, az sztkban rendel.
Fülöp V.-hoz nem akarok. Tudom, hogy van magánja, és sűrűn berendeli az embert.
Szántóról hallottam jókat. De eddig Tárczy doktornál jártam, ő idősebb, és nekem megnyugtató a kora és a sok évtizedes tapasztalata. Ettől függetlenül Szántó doktor is szóba jöhet. Más még?
Azt hiszem másról nem nagyon foglak lebeszélni :)
Fritz elég arrogáns, el kell tudni viselni a stílusát, Fülöp hozzáértése... egy semmi.
Zsoltit, Vargát tudnám még ajánlani, őt ismerem, és sokéves tapasztalata van, de néha nem szeret beérni szülésre.
Szántót tényleg tudom ajánlani :)
Nem :( Fülöpnél, sajnos...
Hamar érkezik a kistesó :) sok-sok türelmet hozzá :D
Én úgy tudom (mondták nekem is), hogy Szántó doki nincs az sztk-ban csak a kórházban. Én eddig Vargához jártam (mikor ő volt az ambulancián).Eddig velem mindig kedves volt.
Nekem szülni tök mindegy kinél szülök, amúgy sincs pénzünk fogadni másrészt attól nem lesz meg hamarabb vagy könnyebben a baba, hogy xy az orvosom! :)
Én is Varga Zsolthoz járok és jártam is sztk-s rendelésre mezőkövesdre.Én is hallottam nem nagyon ér be szülésekre,pedig a rendelésen mindig azt mondják szülése van,azért késik,2-3-4 órát.
De emberileg tényleg nem lehet panasz rá,elmagyarázza amit kérdez az ember.A Szántó is tényleg jó doki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!