Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor érdemes nőgyógyászhoz...

Mikor érdemes nőgyógyászhoz menni?

Figyelt kérdés

Még 1hetem lenne a menstruációmig, de volt egy érzésem és csináltam tesztet. Nem túl halványan, de még nem is túl erősen, de ott volt mindkét csík.

Mikor forduljak dokihoz? Már érdemes ilyen korán?

Még valami:8hónapja volt egy vetélésem a 11.hétben(ha ez esetleg számít)

2012. jún. 2. 11:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Én a 6. hét körül voltam, akkor már érdemes volt, bár akkor még nincs szívhang!
2012. jún. 2. 11:39
 2/5 anonim ***** válasza:
én 5 hetes vagyok, a 7. hétig nem megyek, akkor már tuti lesz szívhang, mert nem élném túl, ha azt mondja, hogy nincs, ugyanis nekem 2 vetélésem volt, az egyik 11. héten a második 8. hétben... még ne menj, szerintem akkor érdemes, ha már biztos lehetsz benne, hogy él. Én most szinte el sem hiszem, nincs semmi tünetem sem, nem is akarok ezzel foglalkozni, mert mindkét esetben teljesen összeomlottam és ezt most nem szeretném! csak akkor fogom elhinni, ha tudom, hogy él... ez csak egy javaslat részemről, de sajnos tudom milyen nehezen telnek a napok, viszont a csalódás fájdalmasabb lehet. sok sikert!
2012. jún. 2. 12:05
 3/5 anonim ***** válasza:

én 6hetesen mentem, akkor megvizsgál és elküldött uhra, akkor még nem volt szívhang, aztán a 8.héten kellet újra uhra mennem akkor már minden tökéletes volt! utána elmondta az orvos hogy keressem fel a védőnőt és mik a következő teendőim!

szerintem minél előbb keresd fel, főleg az elősző terhességed miatt!

és vigyázz magatokra nagyon!:)

2012. jún. 2. 12:14
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi nektek!

Pontosan amiatt kérdem, mert előző terhességemnél a 4.hétben mentem és mindössze egy üres petezsákot látott a doki, 2hét kínszenvedés, hogy van-e baba, 6.héten kiderült, hogy bizony ott van, 11.heti uh-n kiderült, hogy elhalt. Ez egy rémálom volt így összességében. Arra gondolok, hogy ha meg akar maradni a baba és erősen megtapadt, úgyis megmarad. Csak talán írna fel a doki Duphaston-t, bár előző babámnál is szedtem, mégis elveszítettem! Nem is nagyon bízok ezekben a gyógyszerekben... De vajon jót teszek-e ezzel?

Még egyszer köszönöm a kedves válaszokat!

2012. jún. 2. 13:07
 5/5 anonim ***** válasza:

addig is ihatod a palástfű teát reggel-este és szedheted a homeopátiás bogyókból a luteinumot c15 higításban.

ezek segítik a megtapadást

2012. jún. 2. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!