Mikor érdemes nőgyógyászhoz menni?
Még 1hetem lenne a menstruációmig, de volt egy érzésem és csináltam tesztet. Nem túl halványan, de még nem is túl erősen, de ott volt mindkét csík.
Mikor forduljak dokihoz? Már érdemes ilyen korán?
Még valami:8hónapja volt egy vetélésem a 11.hétben(ha ez esetleg számít)
én 6hetesen mentem, akkor megvizsgál és elküldött uhra, akkor még nem volt szívhang, aztán a 8.héten kellet újra uhra mennem akkor már minden tökéletes volt! utána elmondta az orvos hogy keressem fel a védőnőt és mik a következő teendőim!
szerintem minél előbb keresd fel, főleg az elősző terhességed miatt!
és vigyázz magatokra nagyon!:)
Köszi nektek!
Pontosan amiatt kérdem, mert előző terhességemnél a 4.hétben mentem és mindössze egy üres petezsákot látott a doki, 2hét kínszenvedés, hogy van-e baba, 6.héten kiderült, hogy bizony ott van, 11.heti uh-n kiderült, hogy elhalt. Ez egy rémálom volt így összességében. Arra gondolok, hogy ha meg akar maradni a baba és erősen megtapadt, úgyis megmarad. Csak talán írna fel a doki Duphaston-t, bár előző babámnál is szedtem, mégis elveszítettem! Nem is nagyon bízok ezekben a gyógyszerekben... De vajon jót teszek-e ezzel?
Még egyszer köszönöm a kedves válaszokat!
addig is ihatod a palástfű teát reggel-este és szedheted a homeopátiás bogyókból a luteinumot c15 higításban.
ezek segítik a megtapadást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!