Melyik nőgyógyászhoz érdemes most menni Egerben?
Figyelt kérdés
2. babámat várom, ma teszteltem pozitívat. Sajnos Tárczy doktorról azt hallottam, már nincs, pedig a lányom tavaly született nála. Anyagilag nagyon meg kell néznünk mindent, most úgy néz ki, az SZTK-ba kellene mennem, nem magánrendelésre, azt már nem bírnánk. Kit keressek, aki alapos, megbízható, és nem pénzéhes?2012. júl. 6. 14:39
11/13 A kérdező kommentje:
köszi!
2012. júl. 6. 21:54
12/13 anonim válasza:
Varga Zsolt egy abszolút nem kedves ember.Fritz Sándor jó fej,fiatal is.Nem tudom amúgy pénzéhesek-e,de mindegy is,mert tőlem aztán nem kap egyik se.Max ha úgy állnánk anyagilag,de amúgy is kap fizetést tehát...Én eddig Fritznél voltam,amikor nem az ő rendelésére mentem,akkor meg volt már 2x a Hercska főorvos is.Bár ő elvileg nem rendel ott,de ő is nagyon rendes.
13/13 anonim válasza:
Én is Varga Zsoltot ajánlom. 2 éve nála szültem a kisfiamat, beért a szülésre és nagyon rendes volt. Ja, és még fogadott dokiként sem kér külön pénzt a szülésért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!