Ha 30 fölött vagy de nem találtál még magadnak megfelelő párt belemennél egyedül a donorba?
Figyelt kérdés
Érdeklődnék ki mit gondol erről.31 vagyok és nem találtam férift de szeretnék már babát és ha előbb utóbb nem jön össze sokan mondták vágjak bele egyedül a donorba.Kicsit fura de idősen sem szeretnék szülni2013. aug. 4. 12:18
31/33 anonim válasza:
Azért ha elhagy a párod attól még a gyerekednek lesz apja. Én nem vállalnám, mi van ha két év múlva jön a nagy szerelem, de ő meg nem akar más gyerekét nevelni. Egy éjszakás kalandból meg főleg nem, mit mondanék a gyereknek hol az apja.
32/33 anonim válasza:
igen, belemennék, de csak 36-37 évesen.
33/33 anonim válasza:
Jobb lenne ha párkapcsolatból lenne, akit szeretsz, de már 30 körül és fölött már a java elkelt a férfiaknak és választani kell, hogy elvált családapát keres az ember, vagy a maradékból választ.
Ilyenkor már a java elkelt és házas.
Annyi lehetőséged van még párkapcsolatra, hogy szétnézel a 25 év körüli férfiak körében, mert ott még van bőven választék.
Általában férfiak, és nők is így tesznek, ha kicsúsztak az időből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!