Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha 30 fölött vagy de nem...

Ha 30 fölött vagy de nem találtál még magadnak megfelelő párt belemennél egyedül a donorba?

Figyelt kérdés
Érdeklődnék ki mit gondol erről.31 vagyok és nem találtam férift de szeretnék már babát és ha előbb utóbb nem jön össze sokan mondták vágjak bele egyedül a donorba.Kicsit fura de idősen sem szeretnék szülni
2013. aug. 4. 12:18
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Nagyon szereznék babát.Nem tudnák úgy lenni,hogy nincs .Ezért is kell majd döntenem
2013. aug. 4. 14:36
 22/33 anonim ***** válasza:
46%
31 évesen biztos, hogy nem talán 40 körül.
2013. aug. 4. 14:41
 23/33 anonim ***** válasza:
Azért azok, akik azt javasolják a kérdezőnek hogy várjon még 10 évet, elég bátrak (főleg hogy másnak adnak tanácsot). Nekem senki ne mondja, hogy 40 évesen teherbe esni és szülni egyszerű!!! Sajnos sok ismerősöm szenved amiatt, hogy későn szeretne gyereket és nem jön össze. Szerintem jó ötlet a donor, sok sikert kedves kérdező!!!
2013. aug. 4. 14:48
 24/33 A kérdező kommentje:

Igen ettől félek,hogy majd nem jön össze és mire csinálnak valamit az is idő aztán mire sikerül,mire megszületik közel a 40 van több és akkor már második gyerek nincs:(

Meg nyilván 40 évesen nem valami jó szülni mikor másnak akkora már lehet 20 éves gyereke van nekem meg az első.

2013. aug. 4. 14:55
 25/33 anonim ***** válasza:
0%
Ami mások vélemény ennyire számít ne is szülj.
2013. aug. 4. 14:57
 26/33 anonim ***** válasza:
53%
Az nem zavar, hogy ilyet nem csinálnak neked, ha egyedülálló vagy? Lombikot és inszeminációt (mindegy, hogy donor, vagy saját spermával) csak pároknak csinálnak.
2013. aug. 4. 15:16
 27/33 anonim ***** válasza:
48%
Lombikot csinálnak egyedülállónak is tudtommal 35 felett.
2013. aug. 4. 15:17
 28/33 anonim ***** válasza:
76%

Ha neked ennyit számít a baba, vállald be.

A kérdésre válaszolva, én nem tenném, mert szerintem borzalmasan nehéz egyedül, még akkor is, ha nem problámás a baba. Nem tudom, van-e segítséged.

A másik pedig az, hogy én szörnyen magányosnak érezném magam, ha nem lenne kivel megosztanom a történéseket. Ha nem lenne kinek elmesélnem, hogy képzeld, ma hasra fordult, vagy nem látnám, hogy a férjem eteti, altatja, stb.

Ez természetesen csak az én véleményem, de ez volt a kérdés.

2013. aug. 4. 17:29
 29/33 anonim ***** válasza:
100%
persze , persze, könnyű így tanácsot adni h nekünk összejött nekem is van párom 33 hetes vagyok, de ha nem lenne akkor én is bevállalnék mindent h gyerekem legyen, kérdező szerintem ha feltudod nevelni hajrá! ha donorral ha egyéjszakással mindegy. Mi a garancia, h minket nem hagy el a párunk? akkor is nehéz nem?
2013. aug. 4. 18:41
 30/33 A kérdező kommentje:

utolsó igaz.Sok nőt sajnos egyedül marad pedig nem így indult.

Bár úgy tudom ad onornál csak 35 fölött csinálnak

2013. aug. 4. 21:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!