Ha 30 fölött vagy de nem találtál még magadnak megfelelő párt belemennél egyedül a donorba?
Szerintem érti itt mindenki:)
Akkor javítok a donor igénylésbe:)
Azért az egyéjszakás kalandból gyerekcsinálás elég gerinctelen dolog.
Azt mondod a pasinak, hogy szedsz tabit, közben meg nem?
Mondjuk az olyan hülye pasit se kell sajnálni, aki így belemegy, de akkor is. Kicsit aljas dolognak érzem.
Amúgy meg a donorok legalább válogatva vannak. Lehet, nem tudod hogy néz ki, de azt tudod, hogy egészséges. Ugyanis elég durva kritériumoknak kell megfelelnie a donoroknak,.
Ezzel szemben egy egyéjszakásnál nem tudod, mi baja van. Kicsit cink, ha baba helyett egy kis herpeszt vagy HPV, netalántán még rosszabbat kapsz.
Igen ám, de ha egyéjszakásba megy az ember, azért ott igencsak férfias férfiakat lehet találni, donornak meg szerintem inkább a maradék megy....
Ráadásul nem is látod, hogy hogy néz ki, milyen agya van.
Ha valakivel megismerkedsz, akkor látod valamennyire, hogy milyen.
A donornál meg....
Én nem fogadnék örökbe, nénikém azt tette, és élete legrosszabb döntése volt. Ha lehetne visszaadná.
Szerintem ne fogadj örökbe.
Hiszen ki megy donornak?
Akinek a feleségének nem lehet gyereke, vagy pedig homokos. Mert máshogy nem lehet utódja
Igazuk van a többieknek, az egyéjszakás a legjobb döntés ebben az esetben.
"donornak meg szerintem inkább a maradék megy.... "
Tudod te milyen feltételek kellenek ahhoz, hogy donor lehessen? Olyan spermaszám kell hozzá, amit a mai fiatalok nagy része nem igen üt meg.
Ki megy bele egyéjszakás kalandba koton nélkül? Aki olyan részeg/úgy be van állva, hogy le sem szarja a következményeket.
Aki olyan hülye, hogy azt sem tudja mi fán terem a nemi betegség.
Az, aki habzsolja az életet (ehhez pedig általában hozzátartozik a pia, cigi, drogok, nők). Vajhon előtte hány nőt dugott meg gumi nélkül?
Hát szerintem ezerszer inkább egy jól ellenőrzött donor, akinek biztosan semmi baja nincs, mint vmi berúgott kis macsó, aki már végigent a városon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!