Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha 30 fölött vagy de nem...

Ha 30 fölött vagy de nem találtál még magadnak megfelelő párt belemennél egyedül a donorba?

Figyelt kérdés
Érdeklődnék ki mit gondol erről.31 vagyok és nem találtam férift de szeretnék már babát és ha előbb utóbb nem jön össze sokan mondták vágjak bele egyedül a donorba.Kicsit fura de idősen sem szeretnék szülni
2013. aug. 4. 12:18
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

Szerintem érti itt mindenki:)

Akkor javítok a donor igénylésbe:)

2013. aug. 4. 13:48
 12/33 anonim ***** válasza:
43%

Azért az egyéjszakás kalandból gyerekcsinálás elég gerinctelen dolog.

Azt mondod a pasinak, hogy szedsz tabit, közben meg nem?

Mondjuk az olyan hülye pasit se kell sajnálni, aki így belemegy, de akkor is. Kicsit aljas dolognak érzem.

2013. aug. 4. 13:49
 13/33 anonim ***** válasza:
78%

Amúgy meg a donorok legalább válogatva vannak. Lehet, nem tudod hogy néz ki, de azt tudod, hogy egészséges. Ugyanis elég durva kritériumoknak kell megfelelnie a donoroknak,.

Ezzel szemben egy egyéjszakásnál nem tudod, mi baja van. Kicsit cink, ha baba helyett egy kis herpeszt vagy HPV, netalántán még rosszabbat kapsz.

2013. aug. 4. 13:50
 14/33 A kérdező kommentje:
Ok ez is igaz:(
2013. aug. 4. 13:53
 15/33 anonim ***** válasza:
39%

Igen ám, de ha egyéjszakásba megy az ember, azért ott igencsak férfias férfiakat lehet találni, donornak meg szerintem inkább a maradék megy....

Ráadásul nem is látod, hogy hogy néz ki, milyen agya van.

Ha valakivel megismerkedsz, akkor látod valamennyire, hogy milyen.

A donornál meg....

Én nem fogadnék örökbe, nénikém azt tette, és élete legrosszabb döntése volt. Ha lehetne visszaadná.

Szerintem ne fogadj örökbe.

2013. aug. 4. 14:07
 16/33 A kérdező kommentje:
utolsó megkérdezhetem miért bántam meg az örökbefogadást?
2013. aug. 4. 14:08
 17/33 anonim ***** válasza:
54%

Hiszen ki megy donornak?

Akinek a feleségének nem lehet gyereke, vagy pedig homokos. Mert máshogy nem lehet utódja

Igazuk van a többieknek, az egyéjszakás a legjobb döntés ebben az esetben.

2013. aug. 4. 14:09
 18/33 anonim ***** válasza:
64%

"donornak meg szerintem inkább a maradék megy.... "

Tudod te milyen feltételek kellenek ahhoz, hogy donor lehessen? Olyan spermaszám kell hozzá, amit a mai fiatalok nagy része nem igen üt meg.

Ki megy bele egyéjszakás kalandba koton nélkül? Aki olyan részeg/úgy be van állva, hogy le sem szarja a következményeket.

Aki olyan hülye, hogy azt sem tudja mi fán terem a nemi betegség.

Az, aki habzsolja az életet (ehhez pedig általában hozzátartozik a pia, cigi, drogok, nők). Vajhon előtte hány nőt dugott meg gumi nélkül?

Hát szerintem ezerszer inkább egy jól ellenőrzött donor, akinek biztosan semmi baja nincs, mint vmi berúgott kis macsó, aki már végigent a városon.

2013. aug. 4. 14:14
 19/33 anonim ***** válasza:
34%
Nem te vagy a kérdező, úgyhogy ne szólj bele a válaszomba.
2013. aug. 4. 14:24
 20/33 anonim ***** válasza:
31%
Én nem mennék bele, 3 hete szültem ( császárral) nagyon is szükségem van a férjem segítségére.. Nem tudom elképzelni hogy egyedül vállaljak babát.
2013. aug. 4. 14:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!