Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egy vékonyka nőnél mikortól...

Egy vékonyka nőnél mikortól látszik meg a terhesség?

Figyelt kérdés
Van, akinél észre sem veszik, de szerintem a vékonyabb nőknél hamarabb észrevehető, nem?
2013. aug. 2. 18:10
 1/8 anonim ***** válasza:
én nem vagyok vékony , de hasam sose volt nagy, 12hetesen már látszott
2013. aug. 2. 18:19
 2/8 A kérdező kommentje:
Ó, hát az nem sok idő...
2013. aug. 2. 18:20
 3/8 anonim ***** válasza:
első vok egyik barinőm tök vékony kb 22 hetesen kezdett növekedni a pocija
2013. aug. 2. 18:20
 4/8 anonim ***** válasza:
Tőlem már 10 hetes megkérdezte két kolléganő is, hogy csak nem terhes vagy? Akkor még letagadtam, mert meg akartam várni a 12 hetet. Én elég vékonykán, a férjem szerint kórosan soványan álltam neki a terhességnek, mert előtte kb. két hónapig diploma és munkahelyi stressz miatt szinte semmit nem ettem. Aztán ahogy elmúltak a gondok, megjött az étvágyam és egyszerre teherbe is estem, így hamar meglátszódott rajtam.
2013. aug. 2. 18:21
 5/8 anonim ***** válasza:

Én is vékony vagyok.47 kilóval lettem terhes.

Kb a 20-22 héttől kezdett el látszani valami,de még az sem nevezhető terhes pocinak.

Igazából,olyan 28-30 hetes lehettem,amikor már másnak is egyértelmű volt,hogy babát várok.

2013. aug. 2. 18:21
 6/8 A kérdező kommentje:
Azta! Köszi a válaszokat!
2013. aug. 2. 18:26
 7/8 anonim ***** válasza:
én 46 kg-mal kezdtem a terhességem, de már a 12, héttől lehetett látni, mivel csak hasra hiztam és hizok. Jelenleg 52 kg vagyok es 24 hetes
2013. aug. 2. 19:58
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 170/50kg-val kezdtem a terhességem.30.hét körül merték megkérdezni a munkahelyemen,hogy terhes vagyok.Viszont az utolsó hetekben nagyon nagyot nőtt a hasam és hatalmas voltam.3900grammal született a fiam.

2013. aug. 2. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!