Mell viszketés a terhesség legelején? Normális? Másnak is volt? Mikor kezdödött?
Figyelt kérdés
2013. aug. 2. 13:19
1/4 anonim válasza:
normális nekem gyakori a ciklus másdoik felében pedig még nem voltam sajna babás. Hormonoktól van mert enkeme lég látványosan meg is duzzad mensi elött érzem ahogy feszül, gondolom ezért is viszket.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ:)
2013. aug. 2. 13:25
3/4 anonim válasza:
nekem is volt az elején. a hormonok miatt elkezdett nőni a mellem, ahogy nyúlt a bőr viszketett is.
ha neked is emiatt viszket, akkor érdemes testápolóval kenni, mert akár meg is repedezhet a bőröd... én így jártam sajnos. igaz, hogy kifehérednek a striák, de attól függetlenül csúnya.
hányadik hétben vagy?
boldog babavárást! :)
4/4 anonim válasza:
Nekem nem volt, de azt mondták, normális lenne, ha lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!