14 hetesen erős altáji viszketésem van, nektek volt ilyen?
Figyelt kérdés
Nemcsak a hüvelynél viszket, hanem a végbélnél is nagyon (lehet hogy aranyem is van??), meg a szeméremajkaknál, sőt még a combhajlatomban is. Kenem Canestennel napi egyszer, de fura, hogy szinte mindenhol viszket, ahol fed a bugyi. (kérlek ne írjátok, hogy orvossal beszéljek, persze hogy fel fogom hívni őt is, de most az érdekel, hogy akinek volt ilyesmi, arra mit mondtak, hogy kezelték)2013. márc. 2. 08:36
1/7 anonim válasza:
Mivel nem vagyok orvos, találgatni tudok csak: szerintem simán lehet gombás fertőzés. Én terhesen nem várnék, hanem azonnal orvost keresnék.
2/7 anonim válasza:
klion, pimafucin, egyéb kúpokat kaptam. canestennel meg ne kend, nem is tudod mi az, akkor minek? "hátha..." alapon ne kezeld magad soha, nemhogy terhesen!
3/7 anonim válasza:
Simán lehet egy terhesség, én várnék az orvossal, ha kell, ügyeletre mennék és vizsgáljanak meg.
De nekem még egy olyan tippem is lenne, hogy allergiás vagy akár a mosóporra, akár az öblítőre, akár a bugyid anyagára, mert azt írod, hogy mindenhol viszket, ahol fedi a bugyi.
Van folyásod? Színe, mennyisége, szaga más, mint eddig? Mert akkor gyanús a fertőzés.
De ha minden oké odalent ezt leszámítva, akkor én még tényleg mondanám az allergiát is.
De orvos mindenképpen lásson!
4/7 anonim válasza:
Bocs, fertőzést akartam írni, csak a terhesség maradt meg az agyamban.
Szóval simán lehet egy fertőzés.
5/7 anonim válasza:
És Nem várnék az orvosra, hanem ügyeletre mennék.
Nagyon szétszórt vagyok ma ezek szerint, bocsi.:)
6/7 anonim válasza:
Igen, nekem volt ilyen. Sőt, egy könyvben még olvastam is, hogy a terhességgel összefüggésben kijöhet, ezért és ezért, de már nem emlékszem. Én megmostam, és levegőztettem (bocs, de tényleg) és szépen elmúlt magától. A Jonhson&Jonson (nem tudom, hogy kell leírni) babakönyvében az állt, hogy nyugodtan használj rá natúrjoghurtot (kenni) én ezt nem próbáltam, de a terhességgem alatt többször is visszajött egy-két napra. A lényeg, hogy igen, van ilyen!
7/7 anonim válasza:
Vsz. gombás, jobb, ha megmutatod magad dokinak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!