Heló! A nemvárt febr.16. -án lett volna esedékes, rá 4 nap múlva csináltam tesztet, ami erős pozi lett. Tegnap óta pecsételek. Kinél volt 5-6 hetesen pecsételés, és meg is maradt a baba?
Sajnos nem tudok elmenni dokihoz, ugyanis még nem tudtam kifizetni a tb-t. Jövőhéten tudom kifizetni, de én úgy tudom, hogy addig nem vizsgálnak meg, amíg nincs tisztázva.
Nem szeretnék elvetélni. Októberben is volt ehhez hasonló, csak ott nem várt előtt egy héttel kezdődött a pecsételés 1 hétig tartott és végül megjött. Halvány tesztjeim voltak. Kétségbe vagyok esve.
Szia! Én is csatlakoznék a többiekhez, a vérzés terhesség alatt sohasem jelent jót! Egy barátnőm egyszer pecsételt egyetlenegyet a 14, és egyszer egy sokkal kisebbet a 25. héten, és azt mondták, ha még egyszer előfordul, a szülésig bent tartják!
Mindkét esetben a wc-n vette észre, de amikor betett egy tisztaságit, azon már nem volt. És mégis ennyire komolyan vették!!!!!!!
Én is megpróbálkoznék a kórházzal, bár az is lehet hogy ellátnak, csak kiszámlázzák. Telefonálj be esetleg az osztályra, és beszélj egy dokival, vagy menj még ma maszek dokihoz, aki rögtön fogad! Biztos hogy gyógyszert kapsz, + kímélned kell magad! (fekvés, pihenés, semmi munka!)
Szorítok neked hogy rendben legyél!
Én is azt javaslom,h menj el orvoshoz.Elküldeni nem fognak,de kiszámlázzák majd.
(csak nagyon halkan kérdezem,ha a tb-t nem tudod rendesen fizetni akkor,miből lesz majd a picinek pelenka,esetleg tápszer?)
Lenne miből eltartani a gyerekem, a tb-m jan.-ba járt le. Eddig nem kellett fizetni, mert most járt le a gyes.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Mikor járt le a gyes?Mert utána még 45 napig nem kell fizetned.Vagy már lejárt az is?
(Én kérdeztem,hogy miből fogod eltartani)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!