Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normalis ez? (tobbi lent)

Normalis ez? (tobbi lent)

Figyelt kérdés

Menstruacioszeru "fajdalmam" van aztan elmulik es az egesz hasam faj es olyan erzesem van mintha ki kellene mennem de aztan megsem. Majd egy orat ultem a WC hol elojott hol elmult a fajdalom, de nem "produkaltam" semmit.

23 hkm

2013. júl. 31. 21:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem ijesztgetni akarlak de ilyen szülés előtt szokott lenni. Magnéziumot vegyél be, és szerintem azért egy dokit is látogass meg lehetőleg minél előbb. Tényleg nem értek hozzá, csak én ilyesmit olyanoktól hallottam akik 38-39 hetesek voltak és 1-2 nap múlva szültek. Biztosan nincs semmi baj, de jobb az óvatosság.
2013. júl. 31. 21:31
 2/6 A kérdező kommentje:
Bealltam a zuhany ala egy kicsit es enyhult. A magneziumot szedem allandoan, mert kemenyedik a hasam eleg surrun mar kb a 16.hettol kezdve. Ket het mulva van idopontom a dokihoz.
2013. júl. 31. 21:44
 3/6 anonim ***** válasza:
én mindenképpen elmennék a dokihoz.még az is jó ha sztkba mész vagy felhívod a dokid és megkérdezed hogy ez normális e.nekem nem volt ilyen a fiammal
2013. aug. 1. 00:34
 4/6 anonim ***** válasza:
1 vagyok: Én 25 hetes vagyok és nekem sem volt ilyen soha. Nekem inkább a terhességem leje volt problémás (vérzés, görcsök stb.) ma már nem kell magnéziumot szednem, csak amikor néha néha van panaszom. Akkor tájt sokat beszélgettem ismerősökkel, de ilyen tüneteket egyik sem mondott. Mivel ezek jósló fájás szerű valamiknek tűnnek tényleg menj el legalább egy sztk-s dokihoz mert nehogy aztán baj legyen. Szerintem csak a magnézium adagot fogják növelni, de normálisnak semmikép sem normálisak ezek a tünetek.
2013. aug. 1. 08:02
 5/6 A kérdező kommentje:
Elmentem a dokihoz es azt mondta, hogy szedjek tobb magneziumot es, hogy nyugodjak meg, mert normalis, ugyan ugy mint sokminden mas terhesseg alatt es csak akkor aggodjak ha verzek. De nem vizsgalt meg .. kicsit tul altalanosnak tunik nekem ez a valasz, foleg, hogy meg sem vizsgalt csak a hasara utott es mondott valamit .. (lhet, hogy csak szerintem)
2013. aug. 1. 17:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát valami méhszáj méretet nézhetett volna, vagy egy uh vagy valami. Ne aggódj, biztosan minden rendben lesz! Pihenj sokat, vigyázz magatokra!
2013. aug. 1. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!