Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Normalis ez? Tobbi lent

Normalis ez? Tobbi lent

Figyelt kérdés
babam 4 hetes minden eves utan fai a hasa gorcsol csak szopik nem eszem semi olyat pedig!Infacolt adom nem hasznal!Agodjak?
2012. júl. 11. 19:11
 1/5 anonim ***** válasza:
IGEN!!Nem feltétlenül csak akkor fáj a baba hasa,hogy te mit eszel.Egyszerűen nem tudja feldolgozni a tejcsit.Próbálj meg mást,nálunk sem használt az Infacol.Kicsit jobb az Espumisan;de ami tényleg jó volt,az a Colief és Biogaia.Emelett én még adtam neki (2 hetes korától) Mecsek Baby teát nagyon gyengén elkészítve (1 l víz+1 filter).Ha ezek sem használnak,akkor marad a türelem.3 hónapos kora körül,mintha ketté vágták volna,el fog múlni.
2012. júl. 11. 19:20
 2/5 anonim ***** válasza:
Jaj,félre ne érts! NE AGGÓDJ és TELJESEN NORMÁLIS. Így értettem.
2012. júl. 11. 19:21
 3/5 anonim ***** válasza:
Sajnos normális. Lehet. hogy nem tökéletes a szopizási technikája és sok levegőt nyel a tejcsi mellé. De ha nem ez a baj akkor tényleg ki kell kisérletezni,hogy mitől lesz jobban. De váltogasd a gyógyszereket túl sűrűn mert jópár hasfájás elleni szernek kell kb 1 hét mire hatni kezd. Ja és nekünk az angol víz vált be!
2012. júl. 11. 20:03
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia! Ne aggódj, sajnos már az a normális lassan, ha fáj egy baba hasa. Nekem nincs olyan ismerőm, akinek a babája ne lenne hasfájós. Nekünk sokan ajánlották a Grippe vizet, drogériákban lehet kapni, olcsóbbra is jössz ki vele, és azt mondják jó. Nekünk az Espumisan vált be, úgyhogy én nem akartam váltani. Az uncsitesónk most fél éves, ő is nagyon hasfájós volt, neki az orvosa írt fel patikában kikeverős görcsoldót.

Kitartás, hidd el, egyik napról a másikra el fog neki múlni. Jah, és nekünk a hordozókendő is segített, ahogy magamra kötöttem. Gondolom melegítette a pociját, és az jó volt.

2012. júl. 12. 11:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia! Sajnos nem biztos, hogy 3 hónapos korára csapás szerűen el fog múlni...Teljesen megértelek! Az eklyső gyermekemmel én is teljesen átvirrasztottam számtalan éjszakát. Nagyon rossz volt, és kimerítő. Nála az Espumisan vált be. És gyógyszertárban vettünk csipkebogyót, kamillát, és ánizst, azokból főztünk neki gyenge teácskát. Teljesen megmozgatta a pocit, kicsit könnyebb lett neki, próbáld ki. Második babám kevésbé volt hasfájós, nála tényleg csak 3 hónapig tartott, és alkalomszerűen tört rá nagyon hevesen. Nála viszont az espumisan nem használt, csak az infacol. Neked kell kikísérletezni. Kitartás!
2012. júl. 14. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!