5 napja szultem. Van kulso varratom (lehet belso is).3 napig nem ereztem de az tobbi 2 nappban nagyon kellemeten. Normalis ez?
Figyelt kérdés
Feszit mintha valaki belulol huzna szet.Nem jo ulni,fekudni.Ez azt jelenti hogy gyogyul?Meddig fogom erezni?Mit tegyek hogy kellesebben erezzem magam?Ha meggyogyul utanna milyen a sex?Kicsit felek tole!2009. jún. 4. 14:09
1/4 anonim válasza:
Ne aggódj, normális. Nekem is így volt. Nem volt jó se ülni, se sehogy. Menni alig bírtam. Idővel elmúlik!
Az első szex valószínűleg nem lesz olyan mint korábban. Nekem kb 5 hónap kellett, mire olyan jó volt, mint terhesség előtt. Szexnél a sikosító segíthet.
2/4 anonim válasza:
Igen, normális, ne aggódj! Nekem azt a tanácsot adta a dokim, hogy gyakran "lötyköljem" tiszta langyos vízzel alulról magam, ami a higiéniának is jó, segíti a gyógyulást is ha gyakran lemosódik a vér és puhítja a a száradóban levő cérnát is. Hamarosan kiszedik - gondolom - Neked is a varratokat, az nagy megkönnyebbülés lesz. Mi majdnem ki tudtuk várni az 5 hetet a szexszel, (mert én olyan szabálytisztelős fajta vagyok :o) ) de már akkor nem fájt, biztos ügyesen varrtak össze, mert elég rendesen kellett stoppolni, különösen belülről (kívül csak a vágást, azon kívül nem repedtem). Ne félj tőle, nekem jól bejött a lötykölős tanács, csak ajánlani tudom :) Jó babázást, gyors gyógyulást kívánok! :)
3/4 anonim válasza:
az okosok azt mondják ,hogy az úszógumi sokat segít az ülésnél.Ha módod van rá napközben minél többet zuhanyozzál langyos vízzel odalent,állítólag segíti a gyógyulást.én a harmadik héten egész jól tudtam már ülni.
4/4 anonim válasza:
sikerült ismételnem az előttem szólót.bocsánat összecsúsztak a válaszaink!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!