Most be van gyulladva a varratom, vagy ez természetes? Anyukák tanácsát várom nagyon.
10 napja császároztak és ma vette le a kötést a doki. Nem mondott semmit, de észrevettem, hogy a varrat környékén fel van dagadva. Olyan mini hurkák vannak.
Most ez gyulladás?
Vagy ma a doki nem vette volna észre, amikor bekente stb?
Vagy ez természetes?
Mikor van begyulladva a varrat? Olyankor milyen a varrat körül?
Ha be van gyulladva, szoptathatok egyáltalán??
Ha be lenne gyulladva, az fájna, esetleg gennyes is lenne. Egy orvos a gyulladást biztos egyből észre venné.
Viszont 2 dolgot igazán nem értek.
10 nap után vette le a kötést az orvos? Nekem mindkét császár után már másnap, fürdéskor levették a kötést. Ezután pár napig csak úgy odatettem egy steril gézlapot. Mire hazajöttem, már semmi nem takarta a sebemet.
A másik, hogy mivel kente be? Nekem semmivel nem kente senki.
Nem vagyok kis mami, szóval így császáros szülést távolról sem éltem még át. Remélem simán fogok majd szülni, de ez még a jövő zenéje...
Viszont az biztos, hogy ha be van valamije gyulladva az embernek az tüzes piros, fáj (főleg ha hozzáérsz), meg van duzzadva és véres, gennyes nedvet ereszt. A dokinak mindenképpen észre kell egy ilyet vennie. Szóval szerény véleményem szerint megnyugodhatsz és szoptathatsz is.
Nekem is voltak hurkáim,szerintem ez természetes.Maguktól eltüntek.Doki mondta volna,ha baj lenne a sebeddel.
Szoptathatsz,biztos nincs semmi baj.Gratulálok!
Köszönöm, férjem szerint sincs begyulladva, vagyis természetes, hogy van pici dudor.
Meglátjuk, várok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!