Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Eros torokajas terhesen....

Eros torokajas terhesen. Orvosom panadol es szopogtatot javasolt. Lehet panadolt bevenni? 15 hetes kismami

Figyelt kérdés
2013. júl. 30. 04:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én 14 hetesen (3 hete) estem éppen ezért pánikba. A dokim szerint semmi gyógyszer, csak méz és tea + C vitamin! A netről olvastam, hogy szabad, és volt itthon Homeogene 9, homeopátiás szopogatós tablettám. 2 nap után semmi bajom nem volt. A Panadolt és társait az egyik orvos ajánlja, a másik honlap tiltaná. Maradtam a hagyományos mellett. Jobbulást!
2013. júl. 30. 05:41
 2/11 anonim ***** válasza:
Ha az orvosodnak nem hiszel, akkor itt egy idegennek fogsz? Egyébként lehet bevenni..
2013. júl. 30. 05:58
 3/11 anonim ***** válasza:

Amit terhesen szabad: Panadol, Tantum Verde, Homeogene 9, ezek nagyon jók is, és nem ártanak a babának!

38+3 h km

2013. júl. 30. 06:03
 4/11 anonim ***** válasza:

Szia. Nekem pont ez a problemam, hogy hetek ota faj a torkom. Szerintem most van valami a levegoben:( A haziorvos tantum verdet ajanlotta, a ful orr gegesz pedig langyos sos-szodabikarbonas gargalizalast, kerulni kell a tul meleg es hideg italokat, bubis italokat, fuszeres eteleket. Nekem meg segitett, hogx ejszakara bekotottem a torkomat vizes kendovel. Egyebkent mindketten megerositettek, hogy ez nem baci, hanem virus, igy nagyon mast nem tudnak ra adni terhesen. Ha lazad van csakba KEK Panadol!!!

Jobbulast!

32hkm

2013. júl. 30. 08:33
 5/11 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen, én tűrtem a fájdalmat, így csak szopogatósokat vettem be, én a gyógyszert kerültem. No persze nem volt nagyon elhúzódó a betegségem.
2013. júl. 30. 08:42
 6/11 anonim ***** válasza:
Hagymateát kell inni. Nekem egy nap alatt jelentősen csökkentette a torokfájást és három nap alatt elmúlt. Egy kis cukrott karamellizálsz, majd felöntöd vízzel a fazékban és beleteszel egy megmosott és a felső koszos héjától megtisztított egész fej vöröshagymát. A szép héjak maradjanak rajta. Felforralod és kb 10 percig főzöd. Mézzel és citrommal lehet ízesíteni. Nagyon finom és tényleg iszonyat hatékony.
2013. júl. 30. 09:37
 7/11 anonim ***** válasza:

A Homeogene nagyon jó, én is csak ajánlani tudom. Szerintem több kárt tud okozni, ha valaki huzamosabban beteg, mint 1-2 panadol, vagy esetleg Neocitran.

Ezt olvasd el:

[link]

2013. júl. 30. 10:30
 8/11 anonim ***** válasza:

Neocitrant NE!!!!!!!!

"A Neocitrán paracetamol tartalmú és ezeket a gyógyszereket nem javasoljuk terhességben. Jóval ártalmatlanabb a klasszikus aspyrin, amelynek AspyrinC változata is kapható. A lényeg: a paracetamol hatóanyagot felejtse el, aszpirin hatóanyag jöhet. Torokfájásra sokszor egy fertőtlenítős toroköblögetés is jó, pl. Phlogosam. A náthára gond nélkül szedhető pl. a Ca-Sandoz + 1000 mg C-vitamin pezsgőtabletta.

2013. júl. 30. 11:22
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekem annyira fájt a torkom 17 hetesen, hogy alig bírtam nyelni. Kezdtem érezni, hogy a fülemre is rá fog húzódni a gyulladás. A fül-orr-gégész megnézte, azt mondta, hogy csak a torkom van begyulladva. Szopogatótablettát javasolta. Hát......nem segített! Sőt a kamillatea gargalizálás, mézes citromos tea, méz-citrom-fokhagyma kombináció (ezt a neten olvastam)sem. Szóval vettem egy doboz homeogene 9-et. Na az meszüntette az összes panaszomat 3-4nap alatt. Nagyon megéri és homeopátiás, tehát nyugodtan lehet szedni! Ezt a nőgyógyászom is megerősítette.
2013. júl. 30. 11:48
 10/11 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, jobbulást!
2013. júl. 30. 11:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!