Hol tudom megnézni Ceizel Endre nyilatkozatát, amiben a H1N1 oltás mellett kampányol?
En multheten az ANTSZ oldalan olvastam:
Miutan megnyitottad a linket, jobb oldalon kb. kozeptajt talasz egy cikket ami igy kezdodik: Czeizel: oltsak be influenza ellen magukat a kismamak.
Nem tudom, hogy erre gondoltal-e?
Szia!
Én biztos, hogy nem oltatom be magam. Rengeteg vírus van a levegőben, szándékosan feleslegesnek tartom fertőzni magam és a babóm, inkább a megelőzésre fordítok nagyobb odafigyelést. A másik meg az, hogy állandóan mutálódnak ezek a vírusok, szóval én biztos nem oltatom magam sem és a családom sem.
Egyébként az orvosaim sem javasolják kismamáknak, és roppant gyanús, ahogy most hirtelenjében a Ceizer meg annyira mellette van. Szerintem valami jutalék ütheti a markát, én úgy érzem. Na meg azt a sok oltóanyagot el kell adni és mi kismamák amúgy is meg vagyunk már félemlítve emiatt, sőt duplán félünk, mert ugyebár a szívünk alatt hordjuk gyermekünket.
Boldog babavárást és jó egészséget kívánok!
31 km
Az oltások elleni publikációk mára számos példányban jelentek meg, s be is bizonyították, hogy igazak.
Az agymosás világában nagyon figyelni kell.
A következő helyen számos összegyűjtött cikk szerepel az oltások negatív hatásait kiemelve.
(A BCG-t Magyarországon a mai napig oltják! A többi helyes!)
Kerüljétek az oltások beadását, főleg a H1N1-t!!!!!!!
Szia!
Én 14 hetes vagyok,szerdán voltam a férjemmel dokinál!Ő mindkettőt beadatta,én csak a H1N1 ellenit!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én a betegség szövődményétől jobban tartok,azért kértem az oltást!Megnyugodtam.................
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!