Hol tudom megnézni Ceizel Endre nyilatkozatát, amiben a H1N1 oltás mellett kampányol?
Én is csak a Híradóban láttam...lehet hogy nincs is róla hosszabb felvétel.
Talán ha a keresőben beírod!
Tegnap voltam vizsgálaton,egy kismamival dumáltam...5hónapos trehes,beadatta a szurit...semmi baja...és ráadásul megnyugodott...a babának is jobb,mondta,hogy nagyon sokat idegeskedett ezen!
Én is menni fogok jöv héten...te be szeretnéd adatni?
Nem vagy ezzel egyedül! Sokan vagyunk tanácstalanok! Én nem adatom be, sem a család, de nem vagyok benne biztos, hogy ez a helyes.
Vigasztaljon, hogy rengeteg ember /kismama és nem kismama is/ így van ezzel. Reménykedjünk, hogy nem lesz gáz!
Boldog babavárást! :)
sztem az igencsak jelent vmit ha a dokik sem ajánják,nem gondolod?c.endre meg le lett fizettve.ennyi.nincs az a pénz amiért beadatnám.
10 hetes km
Nekem az a bajom, hogy kismillió példa van már, hogy melyik oltás, miért nem jó! És csak évekkel később derül ki. Pl. amit anno 6.-ban kaptunk, az a nagyon fájós BCG, na káros az agyra, úgyhogy először az EU tiltotta be, aztán pár év múlva kis hazánk is... :S
Nem akarok így járni egyetlen betegséggel kapcsolatban sem. :( Én is félek egy picit, de ez van, nincsenek hiteles információk, tehát dönteni sem tudunk okosan. Egy leteszteletlen valami nekem magárt beszél, amikor nem a félelem mondatja velem a szavakat.
95%, hogy kihagyom az oltást.
nem irigyellek, hogy ilyen "kicsi" terhes vagy még! Én tettem fel a legutóbbi H1N1-es kérdést, mert teljesen elbizonytalanított Czeizel, de úgy döntöttem, hogy nem oltatom be magam. Nekem azért sokkal könnyebb, mert 2 nap és 35. hétben leszek...
Kívánom, hogy jól döntsetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!