26 hetes vagyok, és a 12. héten vizsgált utoljára doki. Igaz azóta is csak a 19. héten voltam uh-n, azóta sem kellett mennem. Normál esetben hogy van? És ha kinyílt a méhszájam?
Figyelt kérdés
2009. okt. 22. 21:37
1/3 anonim válasza:
Uh csak 4-szer kötelező ( a terhességet megállapító, az 1. genetika, 2. genetika, meg egy sima uh. a 28-32. héten. A 18-20. heti genetikai uh-n megnézte a doki a méhszályadat ne aggódj! Ez alap. Az én dokimnak van uh-ja, mindig azzal nézi. Nem szeret feleslegesen matatni.
2/3 anonim válasza:
Nekem a dokim 4 hetente nézi, hogy zárva vagyok-e még, és UH-al is megnézzük picurt, a kórházban voltam a 3 kötelező UH-on + volt ugye a 0. UH a terhesség megállapítására. 2 hét múlva megyek a 36. heti UH-ra, dokim azt mondta az lesz az utolsó, mert már nagy a babám, semmit nem látunk...
A 18. heti és a 28-32. heti között nagyon sok idő van, tényleg rossz, de nyugi, nemsokára fogod ládni a babádat! :)
34h km :)
3/3 anonim válasza:
Engem sem vizsgáltak a terhesség megállapítása óta (5hetesen), és már aggódtam. Aztán egy probléma miatt műsoron kívül kellett orvoshoz mennem, akkor ő megnézett, szerencsére zárva vagyok.
A 12, majd a 18 hetes UH után nekem volt 24 hetes is, aztán már csak 32 hetesen lesz.
Nem árt, ha megnéznek már ilyenkor.
Magán rendelés vagy sztk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!