Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hétföre vagyok kiirva és...

Hétföre vagyok kiirva és eddig csak 1szer volt joslo fájásom. Méhszájam 1111 volt utoljára, valoszinü hogy tulhordás lessz? A 40 hét után milyen vizsgálatok lesznek még?

Figyelt kérdés
2009. júl. 1. 07:25
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Én szerdára vagyok kiírva (jövő hét), nekem sok jóslóm van, de azt mondják az orvosok, és a tapasztalat is! hogy semmi köze a szülés megindulásának. Van olyan kismama első babánál, akinél egyszer csak 5 perces fájások jöttek rögtön, minden jósló nélkül és pár óra alatt meg is szült.

Szóval ez abszolult változó. Tegnapi vizsgálat szerint nekem is 1111 a méhszájam, de még ebből sem tudják megmondani, hogy lesz-e túlhordás, vagy esetleg már holnap megszülök:-)

Kitartás, már nem sok van hátra! Úgy is jönni fog, ha úgy érzi az a manócska bent! Én rá bízok mindent:-D

Könnyű szülést kívánok!

Üdv!

2009. júl. 1. 09:47
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem sem volt semmi jóslóm már a végén. Igaz, én 8 napot túlhordtam, de nem 28, hanem 40 napos ciklusaim vannak, tehát ez reális is.

A 40. hét után minden másna kell menni NST-re és magzatvíznézésre.

Ja, és én még szülés előtt órákkal is zárt voltam...

2009. júl. 1. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.