Másnál is előfordult, hogy érzékeny volt a torka terhesség alatt?
Sajnos eddig meg nem jottem ra, hogy mitol lehet. Nem iszom hideget, viszont a terhessegi cukor miatt tobb edesitoszeres eteleket eszem. Megfigyeltem, ha szensavasat iszom, vagy tejet attol elkezd fajni. Olyankor olyan mintha kilenne szaradva, piros hajszalerek jelennek meg a torkom hatso falan. Mar gondoltam, hogy valamilyen etelre vagyok allergias, vagy este alvasnak kiszarad, igazabol fogalmam sincs mitol lehet. Ez tart 3 hete, azota hol elojon hol nem erzem hogy faj. Voltam vele dokinal kb 2 hete, megnezte, azt mondta hogy kicsit piros, de igazabol nemtud ra mit felirni max tantum verdet szopogassak. O egyebkent megtudja allapitani, hogy virusos vagy bacis a gyulladas? Feltem a babat, nehogy bacis legyen, bar lazam nincs, se hoemelkedesem, orrom nem folyik....csak ez a franya torokfajas...Lehet erzekenyebb a szervezetem a baba miatt?
31hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!