Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pecsételős, világosbarnás-rózs...

Pecsételős, világosbarnás-rózsaszínes vérzésem van. Nálatok is előfordult ez a terhesség elején?

Figyelt kérdés

8 hetes 3 napos kismama vagyok, beszéltem az orvosi ügyelettel kétszer is, sajnos leráztak azzal, hogy ez normális - még UH-s beutalót sem kaptam (Norvégiában élek, itt sajna elég gyatra a terhesgondozás).

Fájdalmaim abszolút nincsenek,a szokásos mindennapi fehér folyásom lett mostanában naponta párszor kicsit barnás-rózsaszínes. Vasárnap történt először, aztán kedden és ma.

Nagyon aggódok.. ha valakinek volt hasonló gondja, akkor kérem írja le a tapasztalatait!

2012. okt. 10. 21:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
69%
Szia nekem is pont vasárnap óta van ilyen gondom. Voltam a dokinál megvizsgált azt mondta hogy nem lát semmi eltérést napi 3 magnéziumot írt fel és teljes ágynyugalom. Ja és csak három hét múlva kell majd mennem. Ezért megkérdeztem egy védőnő ismerőst is és ő is azt mondta hogy gyakori lehet hogy most lenne a menzi és a szervezet így reagál a barna folyással. Mondjuk én csak 5 és fél hetes vagyok. Remélem neked is csak hasonló problémád van és nem valami komolyabb de mondjuk szerintem nem ártana orvossal megnézetni magad! Ne aggódj és kitartás!!!
2012. okt. 10. 21:38
 2/12 anonim ***** válasza:
52%
Hát még egy pici barnázás beleférne, de az se jó mert baj lehet belőle. Viszont a rózsaszín már egyáltalán nem jó! Nekem barnás volt mindhárommal, kaptam rá rutascorbint meg magnéziumot ês terhes vitamint plusz feküdni kellett az elsővel ,mert vele kicsit több volt. Amúgy meg holnap menj be és nézesd meg magad, nehogy késő legyen! Szorítok!
2012. okt. 10. 21:40
 3/12 anonim ***** válasza:
69%
Nekem ketszer volt barnas verzesem es az sztk-ban engem is lerarzak, mert meg nem volt vetelesem. Egy uh-t azert csinaltak, de rabiztak a sorsra. Az uh szerint minden rendben volt, de majd megevett az ideg, mert elsore 6, masodjara 7 napig barnaztam eleg rendesen. Magandokival irattam ki ultrogestant. Ezt szedem es minden rendben. Nem tudom, hogy ez hasznalt vagy amugy is rendbr lett volna, de igy nyugodabb vagyok. Egyebkent en haematoma miatt vereztem, de az is lehet, hogy ez nalad csak felszini huvelyi serules miatt van. Van egy vitamin a rutascorbin, ami itthon veny nelkul kivalthato. Ez erfalerosito, esetleg ez is hasznalhat. /ne haragudj sz ekezet miatt, vmit elnyomhattam/ a legjobbakat kivanom nektek es jo egeszseget
2012. okt. 10. 21:49
 4/12 anonim válasza:
69%

Nekem is volt 8 hetes várandósan élénk pirosas vérzésem. Másnapra barnás folyás volt csak. Felhívtam a dokit másnap, s azt mondta, hogy ha nem görcsölök nincs baj. De görcs esetén azonnal indulás a kórházba. Pár nap múlva jutottam el rendelésre, ahol megvizsgált. Mivel zárt volt a méhszáj, s nem véreztem már, csak pihenésre fogott.

Most három hónapos a kislányom. :)

(De anyósom mindkét gyerekkel sokat pecsételt, s nem volt gond egyik terhességnél sem.)

2012. okt. 10. 22:36
 5/12 anonim ***** válasza:
26%
Egyik terhességem alatt sem volt vérzésem.
2012. okt. 10. 22:53
 6/12 anonim ***** válasza:
69%

nekem volt barnázs kicsi, aztán rózsaszín, és 2 nap múlva elment a baba. Az ügyeleten uh-t sem csináltak, kézi vizsgálatra azt mondták, hogy semmi baj, zárt a méhszáj, erre 2 óra múlva görcs, és vérzés.

Szerintem mindenképp nézesd meg magad dokival, de ha nem lehet, akkor magnézium, és fekvés.

Drukkolok, hogy ne legyen gond!

2012. okt. 11. 09:15
 7/12 anonim ***** válasza:
69%
Munkatársam járt így. Azonnal táppénzre vette a doki és ágynyugit rendelt el nála. De semmi gond nem volt neki. Mára már gyönyörű kislányával foglalkozik. :)
2012. okt. 11. 10:14
 8/12 A kérdező kommentje:

Voltunk a város összes magánklinikáján, de senki nem fogadott, mert be vannak táblázva. A terhesgondozómtól pedig nem kaptam beutalót a kórházi UH-ra, mert most épp elutazott. Mindenesetre telefonon beszéltem vele, ő is azt mondta hogy ez normális, illetve hogy valószínűleg a szex miatt vérzek egy kicsit. Szombat este voltunk utoljára együtt a férjemmel, vasárnap kezdődött a vérzés. Még hébe-hóba előfordul, de nagyon remélem hogy elmúlik, és hogy a babám is jól van!

A 12. heti UH-ig pedig várnom kell még egy hónapot...

2012. okt. 11. 16:02
 9/12 anonim ***** válasza:
Jól van, örülök. De ha folytatódik, ne magánklinikára menj, hanem kórházi ügyeletre, ott azonnal fogadnak a nap 24 órájában.
2012. okt. 12. 09:20
 10/12 A kérdező kommentje:

A kórházat 3x hívtuk, mondták hogy ha nem fáj, és vérzik ,az normális. ?!!!!

Végül a háziorvosom megvizsgált UH-val, és elvetéltem.

Egyszerűen nem tudom elhinni, nem tudom mit kezdjek magammal, nem tudom hogyan lépjek tovább. :(((

2012. okt. 12. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!