Pecsételős, világosbarnás-rózsaszínes vérzésem van. Nálatok is előfordult ez a terhesség elején?
8 hetes 3 napos kismama vagyok, beszéltem az orvosi ügyelettel kétszer is, sajnos leráztak azzal, hogy ez normális - még UH-s beutalót sem kaptam (Norvégiában élek, itt sajna elég gyatra a terhesgondozás).
Fájdalmaim abszolút nincsenek,a szokásos mindennapi fehér folyásom lett mostanában naponta párszor kicsit barnás-rózsaszínes. Vasárnap történt először, aztán kedden és ma.
Nagyon aggódok.. ha valakinek volt hasonló gondja, akkor kérem írja le a tapasztalatait!
Nekem is volt 8 hetes várandósan élénk pirosas vérzésem. Másnapra barnás folyás volt csak. Felhívtam a dokit másnap, s azt mondta, hogy ha nem görcsölök nincs baj. De görcs esetén azonnal indulás a kórházba. Pár nap múlva jutottam el rendelésre, ahol megvizsgált. Mivel zárt volt a méhszáj, s nem véreztem már, csak pihenésre fogott.
Most három hónapos a kislányom. :)
(De anyósom mindkét gyerekkel sokat pecsételt, s nem volt gond egyik terhességnél sem.)
nekem volt barnázs kicsi, aztán rózsaszín, és 2 nap múlva elment a baba. Az ügyeleten uh-t sem csináltak, kézi vizsgálatra azt mondták, hogy semmi baj, zárt a méhszáj, erre 2 óra múlva görcs, és vérzés.
Szerintem mindenképp nézesd meg magad dokival, de ha nem lehet, akkor magnézium, és fekvés.
Drukkolok, hogy ne legyen gond!
Voltunk a város összes magánklinikáján, de senki nem fogadott, mert be vannak táblázva. A terhesgondozómtól pedig nem kaptam beutalót a kórházi UH-ra, mert most épp elutazott. Mindenesetre telefonon beszéltem vele, ő is azt mondta hogy ez normális, illetve hogy valószínűleg a szex miatt vérzek egy kicsit. Szombat este voltunk utoljára együtt a férjemmel, vasárnap kezdődött a vérzés. Még hébe-hóba előfordul, de nagyon remélem hogy elmúlik, és hogy a babám is jól van!
A 12. heti UH-ig pedig várnom kell még egy hónapot...
A kórházat 3x hívtuk, mondták hogy ha nem fáj, és vérzik ,az normális. ?!!!!
Végül a háziorvosom megvizsgált UH-val, és elvetéltem.
Egyszerűen nem tudom elhinni, nem tudom mit kezdjek magammal, nem tudom hogyan lépjek tovább. :(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!