Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5 hetes tehes vagyok vagyis a...

5 hetes tehes vagyok vagyis a mensi szerint meg a pozi tesztek szerint. Még dokihoz nem mentem mert korainak tartom úgysem látnak semmit. Van pár fura tünetem előfordúlt már valakinél?

Figyelt kérdés
Mióta volt az ovulációm megfázásos tüneteim vannak köhögés tüsszögés orrfolyás.Nem mindig csak néha erőssebb néha nem.Ez normális ilyenkor?Valamint elég sokat érzem a hasam alját nem egyforma ez sem van hogy erőssebb van hogy nem.Ez a második terhességem és az elsőnél nem emlékszem hogy ilyen korán milyen tünetek voltak vele.

2012. okt. 10. 11:11
 1/2 anonim ***** válasza:

A megfázásos tünetek utalhatnak allergiára is, ezt nem tudom. Én 5 hetesen csak a rosszulléteket éreztem, ja meg görcsös, szúró fájdalom az már ilyenkor jelentkezhet, legalábbis nálam így volt. De gondolom kb 2 hét múlva úgyis mész dokihoz. Nem hiszem, hogy bármi gond lenne :)

Boldog babavárást! 16 hetes kismami

2012. okt. 10. 11:21
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem ami feltünő volt akkor, és nem tudtam,h ez következménye, hogy amikor legyantáztam a lábam, kicsit égetett, pedig előtte sosem. Utánaolvastam és ez tipikus terhesen. Másik hogy a pocakom alján megjelent pár szőrszál, ahol előtte sosem volt. Szóval ilyen apróságok is lehetnek, ha bármi furát tapasztalsz, keress rá, nekem egyből kiderült, hogy terhességi tünet, másnál is előfordul.
2012. okt. 10. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!