Két dologra szeretnék választ kapni. Egyik, hogy előfordult e valakivel, hogy reggel nem hányt, csak hányingere volt és addig tartott, amíg egy falat valamit nem evett meg?
Másik, hogy tippelnétek nekem egy kort és egy nemet?Köszönöm előre is a válaszokat!
A hányinger nekem a nap 24 órájában tartott, a 18. hétig sajnos. Sokat le is fogytam emiatt. Hányni összesen egyszer hánytam.
Tippjátékban nem vagyok túl jó, de legyen 16 hét. :o)
persze. savtúltengés.
rossz a kép semmit sem lehet látni.reális véleményt kérsz vagy rejtvényt akartál feladni?
Ez mindenkinél más.Nálam pl:reggel még alig nyitottam ki a szemem és már mentem is a wc-re.Napközben egész jól voltam,amíg nem ettem gondolt egyet és rohanhattam megint! :( Ez így ment a 16.hétig!
A tippem: 14.hét kislány! :)
Valószínű sok a savad. Kerüld a sok savat csináló ételeket és mindig legyen nálad valami kis harapnivaló amit ilyenkor megeszel és felszívja a savat.
Tipp olyan 13-14 hét. Nem talány kislány. De a kép tényleg nem túl jó. Ha világosabb lenne és jobban látszódna a pocid jobban lehetne tippelni.
15.hét és kislány.
Nekem egy pár korty kóla és gyömbér segített mikor annyira rosszul voltam.A hideg gyümölcsjoghurttól lettem reggel jobban,szinte csak azt ettem délig.
en pont igy voltam, nem hanytam, csak emelyegtem az ehsegtol, de hajnali 4kor is..
20. het, fiu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!