Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5 hetes terhes vagyok és...

5 hetes terhes vagyok és kicsit félek mert ma reggel úgy keltem, hogy nagyon begörcsöltem, valami baj lehet?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Kedden már 6 hetes leszek,2 hét múlva megyek az orvoshoz.Kicsit félek mert eddig eddig néha csak be-be nyilalt a petefészkem de ez tudom normális de ma reggel arra keltem hogy 2-3 percig görcsöltem majd elmúlt de semmi vérzés és azóta sem volt erős görcsöm úgyan úgy meg vannak a terhes "tüneteim".(anyukám azt mondta ne izguljak semmi baj sincs csak a szorulástól van)Baj lehet? (2 napja szorulásom van lehet ,hogy ez miatt görcsöltem és csak bepánikoltam ,hogy baj van a picivel??)Első baba ezért izgulok! Köszönöm

2012. okt. 14. 21:06
 1/9 A kérdező kommentje:
Kicsit meg cseréltem az utolsó 2 mondatot,bocsi remélem azért érthető.Csak siettem az írással mert a férjem nem örül ,hogy ezen idegeskedek mert csak egyszer görcsöltem és azóta sem,De én meg megerősítésre várok és ezt nem érti meg. Köszönöm
2012. okt. 14. 21:16
 2/9 anonim ***** válasza:
Abban az időszakban én mindennap görcsöltem 2-3 pecig, volt hogy nagyon erősen. Elmentem orvoshoz, szerencsére nem volt probléma, de nem mindenki van ezzel így. Mindenképp menj el, ír a doki gyógyszert.
2012. okt. 14. 21:45
 3/9 anonim ***** válasza:

Ne stresszeld magad,mert csak jobban rágörcsölsz!

Az elején még normálisnak mondható ha néha görcsölgetsz,de minden képen említsd meg a dokinak!Nem kell mindig rosszra gondolni,de nem mindenki egyforma,mindenki más miatt görcsöl.

Boldog babavárást!

2012. okt. 14. 21:52
 4/9 anonim ***** válasza:
Szia! nekem mindkét terhességemnél a bal petefészkem görcsölgetett peteéréskor is és már terhesen is, az elsőt kihordtam, a másodikkal félidős vagyok, tehát semmi jelentősége nem volt. Ha barnázol, vérzel, azonnal doki, egyéb esetekben magneB6, pihenés. Sok-sok kellemetlen/fura érzés jön majd odalentről még, amikor nő majd a méhed és feszül minden, vagy ha a baba rugdos majd, próbálj meg nem pánikolni rajta, ez ezzel jár sajnos. Csak pozitívan!
2012. okt. 14. 22:08
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem az első hetekben ez mindennapos volt,én is megijedtem de majdnem mindenkinél ez van.
2012. okt. 15. 07:47
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem is ez volt, 3x1 magneB6-ot írt fel a doki.
2012. okt. 15. 09:35
 7/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Sikerült megnyugodnom! :) Szerencsére azóta sem volt fájó görcsölés csak a petefészkem pár másodpercre de azt alig érzem.Megvoltak a mai rosszul léteim is az is megnyugtatott, és persze a válaszok is sokat segítettek! Igazából szerintem azért pánikolok fölleg mert túl sokat olvastam a méhenkívüli terhességről a vetélésről és ilyen dolgokról.De igazatok van nem szabad rá stereszelnem,csak hát 2 hét még az orvosig.Mindenki ennyire fél az első babánál az első ultrahang előtt vagy csak én parázom túl a helyzetet? köszönöm még egyszer a válaszokat és a jókívánságot!
2012. okt. 15. 17:35
 8/9 anonim ***** válasza:
Szia! Ha megnyugtat ugyan ebben a cipőben járok mint te ,nekem is 2 hét még az orvos és félek,izgulok :)Nekem segített a magne B6 napi egyett veszek be és 1 elevitet és egész napra sokkal jobb a hasam nem veszül úgy és nem fáj :) próbáld ki te is :) életembe nem ette annyi gyümölcsöt mint most :) próbálok ól táplálkozni és nem megerőltetni magam :) ennél többet most nem tehetünk szerintem a babánk egészségéért.max. hogy nem idegeskedünk :)
2012. okt. 16. 07:25
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Igen kicsit megnyugtat ,hogy nem egyedül vagyok ebben a cipőben:D Minden képen kipróbálom a magneB6-ot,baba védő vitamint szedek már mióta tudom hogy jön a babóca :) hát igen mást nem tudunk már csinálni:) csak "türelmesen"várjunk:D További jó Baba várást nektek!
2012. okt. 16. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!