Lehetek terhes, ha 14 napot késett, ma megjött. De alig van, inkább csak ilyen nyálka? 3x teszteltem, mindig reggel, mind3 negatív lett.
Figyelt kérdés
Spermium maximum papírról kerülhetett belém, a wc-n :/ (tudom hogy furcsán hangzik...de nem ez a lényeg.) Segítőkész válaszokat várok.2012. szept. 22. 22:14
1/6 anonim válasza:
Gondolnám hogy esetleg lehetsz de így hogy 3X teszteltél így nem.
2/6 anonim válasza:
a teszt miatt szerintem sem vagy az
3/6 A kérdező kommentje:
hallottam, hogy volt, akinek 4.teszt sem mutatott eredményt...dehát aktus nem történt, a spermiumok meg nem "ugrálhatnak csak úgy fel"...de már annyira ideges vagyok. jövő hétre van időpontom nőgyógyászhoz, de úgy érzem beleőrülök addig.
2012. szept. 22. 22:45
4/6 anonim válasza:
Szerintem nem vagy terhes...ám az idegességtől simán lehetnek ezek a tünetek,amiket írtál.
5/6 anonim válasza:
őőőő, szóval együtt voltál a pároddal, de sperma nem került beléd, max wxpapírról érintkeztél vele, késett két hetet, három teszted negatív, és azt kérdezed, hogy terhes vagy-e. Hát nem... Legalább is 0,0000000000000001% esélyed van rá...
6/6 anonim válasza:
Szerintem se vagy terhes 14nap késésnél már ki kell mutatnia a tesztek a pozitívat. Én is 2hét késéssel teszteltem pozitívat. Februárban jártam úgy hogy 2hetet késett akkor én is teszteltem negatívot rá 2napra megjött. Aztán ahogy elmúlt rá 1,5hétre megint megjött be is ijedtem rendesen. A doki el is küldött vérételre és ott megállították hogy egyszerűen a szervezetem áttért másik időpontra. Azóta napi pontossággal meg szokott jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!