Down-kór eredmény?
16 hetesen csinálták.
1:870 (eredmény)
negatív lett,de az orvos megakarja nézetni egy genetikussal.Nem értem miért:((
Járt már így valaki esetleg és mi lett a vége?
Hány éves vagy? mekkora lenne a kor szerinti kockázat?
szerintem mindenképp érdemes genetikussal beszélni, ha az orvos ajánlja!
Én 32 éves vagyok és 1:1417 lett a kockázatom, de mivel 2,8-as tarkóredőt mértek (így nem értem h a fenébe jöhetett ki ennyire alacsony kockázat..) a genetikus javasolta a chorionbiopsziát (minta a lepényből). Meg is csináltattuk (nem fáj, csak kellemetlen) ezt követte 3 hét rémes várakozás, de megérte mert minden rendben volt:-)
Szóval szerintem mindig érdemes elmenni egy elbeszélgetésre! nem is biztos, h bármi teendő van:-)
20 hkm
30 éves vagyok és 20 hetes.
nem látott semmit és 4d-sem láttak csak az érték miatt akarja megnézetni.
BPD:17,70
CRL:55,20
NT:2,00 még ezek az eredmények vannak.
AFP:23,65iu/mL 0,71MoM
uE3:2,60nmol/L 0,85MoM
Total-hCG:22450,00iu/L 0,76MoM
Inhibin-A:376,70Pg/mL 2,01MoM
Nem mondta:(( jahn ferencben vették le,és elküldték ide:Fetal Medicine Laboratory 14.ker-be
Integrált tesztet fizettünk és 29ezer volt,de nem is ez a lényeg csak legalább tudnám mi van:((
És azt sem értem miért írták akkor rá hogy negatív ha ezek szerint mégsem!??
Én is így jártam az Istenhegyin szintén 30 rugóért: kiadták a leletet 1:1417-hez negatív stb..aztán kiderült, hogy azért mégis jó lenne genetikussal átbeszélni az egészet...Aminek örülök, mert a Bajcsyban minden kérdésemre választ kaptam és fantasztikusan alaposak, jófejek voltak, pedig TB-re ment!
Magánvéleményem: integrált teszt és társai nem sokat érnek, mert arányszámok, becslések...
Ha Hajdú Krisztinához tudsz időpontot kapni, akkor megéri! Kérdezd meg mikor telefonálsz!
Ha nem akkor ajánlom a Bajcsy-t, ahol kedd és csüt du van ingyenes tanácsadás. Ferenczi doktor és csapata felülmúlhatatlanok, nagyon sokat köszönhetek nekik!sokat kell várni, de minden kérdésedre válasz kapsz!
szuper!
drukkolok! minden rendben lesz:-)
majd írd meg, hogy mit mondott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!