Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Down-kór eredmény?

Down-kór eredmény?

Figyelt kérdés

16 hetesen csinálták.

1:870 (eredmény)

negatív lett,de az orvos megakarja nézetni egy genetikussal.Nem értem miért:((

Járt már így valaki esetleg és mi lett a vége?

2012. szept. 14. 08:52
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Az vér eredmény jó, de lehet lát valamit, ami neki gyanús.
2012. szept. 14. 08:58
 2/20 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy? mekkora lenne a kor szerinti kockázat?

szerintem mindenképp érdemes genetikussal beszélni, ha az orvos ajánlja!

Én 32 éves vagyok és 1:1417 lett a kockázatom, de mivel 2,8-as tarkóredőt mértek (így nem értem h a fenébe jöhetett ki ennyire alacsony kockázat..) a genetikus javasolta a chorionbiopsziát (minta a lepényből). Meg is csináltattuk (nem fáj, csak kellemetlen) ezt követte 3 hét rémes várakozás, de megérte mert minden rendben volt:-)

Szóval szerintem mindig érdemes elmenni egy elbeszélgetésre! nem is biztos, h bármi teendő van:-)

20 hkm

2012. szept. 14. 09:01
 3/20 A kérdező kommentje:

30 éves vagyok és 20 hetes.

nem látott semmit és 4d-sem láttak csak az érték miatt akarja megnézetni.

BPD:17,70

CRL:55,20

NT:2,00 még ezek az eredmények vannak.

AFP:23,65iu/mL 0,71MoM

uE3:2,60nmol/L 0,85MoM

Total-hCG:22450,00iu/L 0,76MoM

Inhibin-A:376,70Pg/mL 2,01MoM

2012. szept. 14. 09:11
 4/20 anonim ***** válasza:
hmm, nem csodálom h tanácstalan vagy..nem mondta, hogy akkor mi miatt jöhetett ki az életkori kockázatnál picit magasabb érték? hol csinálták a tesztet?
2012. szept. 14. 09:16
 5/20 A kérdező kommentje:

Nem mondta:(( jahn ferencben vették le,és elküldték ide:Fetal Medicine Laboratory 14.ker-be

Integrált tesztet fizettünk és 29ezer volt,de nem is ez a lényeg csak legalább tudnám mi van:((

És azt sem értem miért írták akkor rá hogy negatív ha ezek szerint mégsem!??

2012. szept. 14. 09:20
 6/20 anonim ***** válasza:

Én is így jártam az Istenhegyin szintén 30 rugóért: kiadták a leletet 1:1417-hez negatív stb..aztán kiderült, hogy azért mégis jó lenne genetikussal átbeszélni az egészet...Aminek örülök, mert a Bajcsyban minden kérdésemre választ kaptam és fantasztikusan alaposak, jófejek voltak, pedig TB-re ment!

Magánvéleményem: integrált teszt és társai nem sokat érnek, mert arányszámok, becslések...

2012. szept. 14. 09:23
 7/20 A kérdező kommentje:
Az jó mert engem most az Istenhegyire küldtek:))
2012. szept. 14. 09:26
 8/20 anonim ***** válasza:

Ha Hajdú Krisztinához tudsz időpontot kapni, akkor megéri! Kérdezd meg mikor telefonálsz!

Ha nem akkor ajánlom a Bajcsy-t, ahol kedd és csüt du van ingyenes tanácsadás. Ferenczi doktor és csapata felülmúlhatatlanok, nagyon sokat köszönhetek nekik!sokat kell várni, de minden kérdésedre válasz kapsz!

2012. szept. 14. 09:28
 9/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget de kimondottan Hajdú Krisztinához küldtek és kértem az időpontot,szerdán megyek reggel.Remélem minden rendben lesz ahogy neked is lett..
2012. szept. 14. 09:30
 10/20 anonim ***** válasza:

szuper!

drukkolok! minden rendben lesz:-)

majd írd meg, hogy mit mondott!

2012. szept. 14. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!