Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » AFP eredmény, volt akit...

AFP eredmény, volt akit megijesztett de közben nem lett baj?

Figyelt kérdés
2012. szept. 7. 12:14
 1/8 anonim ***** válasza:
Gyakran előfordulhat, h a terhesség el van számolva 1-2 héttel, és akkor az AFP értéke mást mutat, majd kiderül, h mégsincs baj :)
2012. szept. 7. 12:20
 2/8 anonim ***** válasza:
Két csajt is ismerek terhesgondozásról, az egyiknél tutira jó volt kiszámolva és levéve a vér, mindent percre pontosan csinált, és szar lett neki, a gyerek meg egészséges, csak szegényre ráhozták a frászt! A másik ugyanez ikrekkel, mindketten egészségesek! Az AFP-t sok országban nem is használják mert, mert annyira megbízhatatlan, nézz utána, semmit sem jelent. Most mondja anyu, hogy munkatársának is szar volt, már 2 éves a gyereke!
2012. szept. 7. 12:21
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem is, barátnőmnek is. Elég sokszor rossz eredményt ad
2012. szept. 7. 12:27
 4/8 anonim ***** válasza:

sokszor rossz eredménye van, nekem is az volt, semmi baja nem volt a babának. el voltam számolva.

kolléganőmnek is rossz volt, ő nem volt elszámolva, és náluk sincs baj.

2012. szept. 7. 12:28
 5/8 A kérdező kommentje:
én kedden kapom meg az eredményt, de nem szeretnék izgulni rajta
2012. szept. 7. 13:30
 6/8 anonim ***** válasza:
nekem második babával túl alacsony lett, 2 napig bőgtem mint állat, elküldtek amnióra, negatív lett az eredmény, aztán makkegészségesen megszületett. Az AFP vizsgálat nagy baromság.
2012. szept. 7. 13:32
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem sajnos... Időben mentem vérvételre, az AFP-m alacsony lett, a HCG-m magas, és kijött egy 1/44-es Down-kockázat is... A védőnőm semmit sem mondott, amikor pedig elmentem a 18. heti UH-ra, a doki rögtön küldött genetikára. Elmentünk, ott pedig erősen javasolták az amnio-t. Először visszautasítottuk (én 22 voltam akkor, a férjem 24 éves), hazafelé menet majdnem végig sírtam (100 km), a nap hátralévő részében pedig egy falat sem ment le a torkunkon. Felhívtuk az orvosomat, átgondoltuk, így visszamentünk. Fájt is ráadásul, utána még rosszul is lettem, az utána következő több, mint 3 idegeskedésről és kíméletről nem is beszélve. Próbáltam folyamatosan arra gondolni, hogy semmi baj nem lesz. Amikor végre letelt a 3 hét és elérkezett az időpont, elmondhatatlanul izgultunk, vajon mit mond a genetikus: A BABA EGÉSZSÉGES, KISLÁNY.

Próbáltunk uralkodni magunkon, hogy ne ugorjunk egymás nyakába, fülig érő vigyorral távoztunk a genetikáról és elmentünk vásárolgatni a picinek (addig ugyanis semmit sem vettünk, az eredményt 24 hetesen tudtuk meg). Azóta pedig már alig várjuk, hogy végre megszülessen a mi picike kislányunk!

Ne idegeskedj, ne izgulj, biztosan veled is minden rendben lesz és az eredményeddel nem lesz semmi gond!

30+3 hkm

2012. szept. 7. 18:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Szia! Én majd 2 hete az orvosokat járom, uh-tól uh-ig, mert 3,98 lett a korrigált MOM értékem. Amniot nem tudnak csinálni, mert rossz helyen van a lepényem. UH alapján egészséges a kisfiam, és jól fejlődik. Én meg eszem a kefét még 2 hétig.
2012. szept. 7. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!