Chorionbioszia után mennyivel kaptatok eredményt? Én 16 napja voltam (Bajcsyban), még semmi hír. Érdemes telefonálni?
Köszi a választ:-) reménykedem...
Én is szívesen megcsináltattam volna magánúton,de a hátul tapadó lepény miatt az Istenhegyin nem vállalták...ők az amniót ajánlgatták. Ferenczi doktor azonban a Bajcsyban megcsinálta..
4 nap az azért sokkal tűrhetőbb..
Bár úgyis csak az számít, hogy a végén negatív legyen az eredmény!!
A próféta szóljon belőled! Én is nagyon bízom Ferencziben, eszméletlen jó orvos és rendes, kedves ember.
El voltam ájulva, hogy milyen kedves volt mindenki mind a genetikai tanácsadáson, mind a mintavételen! Pedig ezek ingyenes, tb-s ellátások..
Képzeljétek, most tudtam meg, hogy az enyémhez elvileg még hozzá sem kezdtek..Keddre már lehet h lesz eredmény..Nagyon nehéz már a várakozás..pokoli..
Úgy látszik, most ez a leckénk az életben..
Mondjuk, ezt se bánom, csak az eredmény legyen JÓ!
Én is mentem volna az Istenhegyire,de ott 12 hetesen közölték, hogy mivel hátul tapad a lepényem nem fogják elérni a tűvel, így az amniót ajánlgatták a Telkiben, de arra sokat kellett volna várni, hisz azt a 16-17 héttől lehet csak.
A Bajcsyban nem volt gond, h hátul a lepény...Baromira sokat kell várni, de ők gyakorlottabbak, profibbak ez elvitathatatlan..
ettől függetlenül már nagyon elegem van..Nagyon köszi a biztatást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!