Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez jó eredmény terheléses...

Ez jó eredmény terheléses cukornál?

Figyelt kérdés
24 hetes vagyok. Az éhgyomri cukrom 4,5 volt, a cukros lötyi ivása után 120 perccel 7,1 lett. Ez jó eredmény, vagy diétára fognak fogni?
2012. aug. 27. 13:11
 1/7 anonim ***** válasza:
kétlem, hogy diétára fognának. igaz nem tudom, hogy terhességnél mennyivel térhet el a dolog, de ha nem lennél kismama, akkor erre azt mondanák, hogy nagyon tökéletes. és szerintem ez akkor sincs másképp, ha van egy pocaklakód
2012. aug. 27. 13:15
 2/7 anonim ***** válasza:
Szia! Nyugodj meg, 7,8-ig jó az eredmény!
2012. aug. 27. 13:21
 3/7 anonim ***** válasza:

Attól függ hova jársz terhesgondozásra.

Nálunk már 7,0-tól diéta van, de van, ahol már 6,8-tól.

Mindenképp jelzésértékű, ez terheség jelzésértékű, ha nem is kell diétáznom, azért figyelj oda majd!

2012. aug. 27. 13:36
 4/7 anonim ***** válasza:
terhesség alatt, na félrenyomkodtam valamit
2012. aug. 27. 13:37
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem érdekes eredmény jött ki.

0': 3,8

60': 5,2

120': 5,2

Én szerintem a tied egy kicsit magasabb a kelleténél, de nem vagy cukorbeteg. Kevesebb szénhidrátot egyél.

2012. aug. 27. 13:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem 6,9 volt a 120 perces, az éhgyomri meg 3,9 és meg volt vele elégedve a dokim.
2012. aug. 27. 14:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Nálunk is a 7 a határ a 2 órásnál. Lehetséges, hogy diétáznod kell. Orvosod mondott rá valamit? Tisztázd vele mihamarabb, mert ha szerinte is diétázni kell, akkor azt jobb mielőbb elkezdened.
2012. aug. 27. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!