Terheléses vércukor eredmény? Ez vajon jó?
Hát ha a doki azt mondta oké, akkor az szuper. Az Én dokim ezért már diétáztatna. Én aggódtam a cukorterhelés miatt, de szerencsére nekem jó lett. Erre nagyon oda kell figyelni!
Nekem az éhgyomros: 4,1
A terheléses: 6,0
25+2hkm
Még nem kell vele külön orvoshoz menni, DE! nagyon fontos, hogy odafigyelj az étkezésre! Ha lehet, akkor naponta 5* egyél, inkább keveset, mint sokat, 3 óránként. Felejtsd el a fehér lisztet, a fehér lisztből készült ételeket, a cukrot, a banánt, a szőlőt. Ha ezt betartod, akkor nem fog feljebb menni a 2 órás cukrod, sőt még csökkenhet is! Nem könnyű, tudom, de a kisbabád és a Te érdeked is, hogy odafigyelj!!!
Nekem anno 7,2 volt az érték és a doki ezeket javasolta + havonta nézték újra és újra az értékeimet. Miután betartottam a fentieket, ennyire magas már sohasem volt. Most a 2. babámat várom, jövő héten megyek terheléses cukorra, kiváncsi vagyok....
5. válaszoló vagyok. Nálam sem a doki erőltette az ismétléseket, hanem én kértem, ő pedig simán beleegyezett a magasabb érték miatt. Szóval szerintem nyugodtan kérjétek és ha javulnak az eredmények, Ti is nyugodtabban alszotok, ha meg romlik, akkor az is kiderül!
Boldog baba várást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!