Az érdekelne engem hogy akik most babát várnak beoltatjátok e magatokat ez ellen az uj influenza ellen?
Figyelt kérdés
Mit mond az orvosotok, védönötök? Nem féltek? Azért is érdekel mert én jövöre szeretnék babát és azt halottam hogy ebben az esetben is érdemes lenne, igazából nem tudom mert sok a "ha"az oltás körül?2009. okt. 22. 17:58
31/32 anonim válasza:
Ezt találtam, igaz, hogy nem az oltásról, hanem a megelőzésről és a kezelésről szól, de meggyőző:
file:///C:/Documents%20and%20Settings/%C3%89ll%20%C3%81d%C3%A1m/Asztal/Baba-Mama%20dolgok/Szent-Imre%20k%C3%B3rh%C3%A1z%20sz%C3%BCl%C3%A9szeti%20oszt%C3%A1lya.htm
32/32 anonim válasza:
Bocsi! Nekifutok mégegyszer: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!