35+5 hkm vagyok. Mekkora a babátok? Minden érdekelne, ami az UH leleten szerepel
Figyelt kérdés
2011. szept. 21. 15:18
1/2 anonim válasza:
Szia!Én most 39 hetes vagyok,de a 36/3 hetes értékeimet leírom neked.Bár szerintem kár viszonyítani,nagyon eltérőek lehetnek a babák értékei,és persze közel sem pontosak szerintem! :)
BPD:9,64 cm
HC:30,4 cm
AC:35,3 cm
FL:6,89 cm
Magzat fekvése: II.kpf
Életjelenség: élő magzat
AFI: norm
Placenta:fundusi,II.fok,
Köldökzsinór:3 erű
Becsült súly:3300g
Subcutan réteg:norm. 3mm-es
Doppler spectrum analízis: az a. umblicalisban norm. áramlási viszonyok,
koponya:ép,gerinc:ép,mellkas:ép,szív:4üregű,norm. tengelyállású,hasüreg,hasfal,köldök:ép,gyomortelődés:látható,vesék:ép,hólyag:ép,végtagok:durva kóros eltérés nélkül.
Jó rövid,ugye? :)
Nálad talán van valami amit nem találtak jónak?Remélem nem,és csak kíváncsi vagy,ahogy persze Én is!
Boldog Babavárást!
39hkm
2/2 A kérdező kommentje:
nincs semmi gond,csak kiváncsi vagyok:))Könnyű szülést neked!
2011. szept. 21. 16:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!