Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az érdekelne engem hogy akik...

Az érdekelne engem hogy akik most babát várnak beoltatjátok e magatokat ez ellen az uj influenza ellen?

Figyelt kérdés
Mit mond az orvosotok, védönötök? Nem féltek? Azért is érdekel mert én jövöre szeretnék babát és azt halottam hogy ebben az esetben is érdemes lenne, igazából nem tudom mert sok a "ha"az oltás körül?
2009. okt. 22. 17:58
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
71%

Biztos, hogy nem!!!!!!!!!

Ha eszel elég vitamint(zöldség, gyümölcs), v szedsz vitamint nem veszélyes annyira rád, mint az oltás, mert kevesebb az esély h elkapd!

Nálunk senki nem adatja be magának, pedig eléggé olyan környezetben vagyunk, ahol könnyen el lehet kapni!

A másik, hogy a vírusok folyamatosan mutálódnak, szóval mikor ezt az oltóanyagot kifejlesztették még lehet hogy jó volt, de amíg kísérleteztek, és legyártották lehet hogy már teljesen más vírus van...

Más influenza, betegség is járhat magas lázzal mégse adatunk be minden ellen vmilyen ellenanyagot!

De ez csak az én véleményem

2009. okt. 22. 22:41
 22/32 anonim ***** válasza:
71%
NEM! A védőnőm is azt mondta hogy milyen anya az olyan aki ezzel kockáztatja a gyereke életét? Nem is végeztek megfelelő kísérleteket, még azoknál sem tudják hogy van e valami akiken kísérleteztek hiszen múltkor a rádióban hallottam hogy most 6 hónapig megfigyelik őket.Fel kell tölteni a vitaminkészletet, járvány idején kerülni a tömeget, ez sem veszélyesebb mint bármelyik járvány. Czeizelről csak annyit hogy nekem is inkább a botrányai ról híres mint a tudásáról. Van olyan ismerősöm aki volt nála jó pénzért, hamar lerázta és kb. annyit tudott meg tőle hogy miért nem jön a baba , amennyit már ő is tudott. Valószínű hogy most azért dobták be őt , mert egy ismertebb ember, és talán rá hallgatnak. Előttem ezzel mégjobban elásta magát.
2009. okt. 23. 06:32
 23/32 anonim ***** válasza:
86%

Nem!!! Egyszer kb. 5 éve beadattam a sima influenza elleni védőoltást, kb 1 hónapig olyan beteg voltam, hogy alig éltem, dolgozni sem tudtam, folyamatosan 38,5 volt a lázam. (erre mondta azt a doki, hogy erre való az oltás, hogy ha elkaptam volna a nem gyengített vírust, akkor 39 lett volna).Köszönöm szépen. Én most 38,5, de még 38 fokos lázat sem engedhetek meg magamnak!!! Azóta nem vagyok olyan hülye, hogy szándékosan beadassak magamnak akármilyen (akár csak gyengített) vírust.

Az, hogy az orvosok vitáznak rajta, hogy jó e, az nem azt jelenti, hogy körüljárták a témát és kellőképpen kikísérletezték kismamákon is, hanem azt, hogy az egyik orvos hisz abba PL.:, hogy egereken!!! folytatott kísérletek átültethetőek e emberekre vagy nem. Mert azt senki nem állította, hogy terhes nőkön tesztelték (nem lett volna olyan hülye,aki bevállalja) csak azt, hogy terhes egereken (állatokon). Na köszi! Ott aztán nagyon le tudták mérni, hogy az egér, majd születése után pár évvel tud e olvasni, beszélni(-:

2009. okt. 23. 06:36
 24/32 anonim ***** válasza:
43%

Becslések szerint ha kitör a járvány,a kismamák fele fog megbetegedni...ja,és 7szer nagyobb az esély rá hogy elkapják,mint az átlag emberek!!!

Én az oltás mellett vagyok 100%-osan...igaz,csak 70%-os védettséget nyújt,és 2 hét alatt alakul ki!!!

Az én munkahelyemen sajnos nagyon sűrűn betegek az emberek...nyugodtabban tervezgetem így a szilveszteri bulit is,hogy tudom ,"védve" vagyok!!!

Azért nem kellene "lehordani" azokat,akik hisznek az oltóanyagban!!!Ez olyan úgy tűnik,mint a vallás...én nem hiszek semmilyen Istenségben,mégsem nézem le azokat,akik igen!!!

2009. okt. 23. 08:59
 25/32 anonim ***** válasza:
71%
Én nem oltatom be magam. Nem félek a betegségtől. Van rá esély hogy elkapom, pont annyi, mint hogy megfázok és hőemelkedésem lesz. Ha meg mégis lázas leszek, akkor lemegyek a dokihoz, és majd ad valami lázhúzot (egyébként a langyos fürdőben hiszek, főleg terhesen, de ha pl ez nem segít), ami TUTIRA nem árt a babámnak, nem úgy, mint ez a CSODA oltás, amit kb egy 30 m2-nyi lakásban fejlesztettek (a magyart).
2009. okt. 23. 14:53
 26/32 anonim ***** válasza:
82%

NEM!

Nem akarok próbanyúl lenni. Nem tudni milyen hatással van a magzatra és rád. Így is sokat kockáztatsz szerintem.

2009. okt. 23. 15:26
 27/32 anonim ***** válasza:
46%

Az a véleményem ,hogy menj nyugodtan,és oltasd be magadat!!!

Nem veszélyeztesd a magzatod,hiszen MÉG NEM IS VAGY TERHES !!!Legalább védett leszel,és amikor teherbe esel nem kell rettegned hogy a magas láztól elvetélsz,vagy a betegség szövődményeitől netalán meghalsz!!!

2009. okt. 23. 15:37
 28/32 anonim ***** válasza:
35%

IGEN!!!

Bátyám összeszedte a H1N1-et... 4 napig küzdött a lázzal,mára már meggyógyult!Ijesztő volt,egyáltalán nem olyan mint a sima influenza!Szinte az egész család beadatta már azóta magának!

Mivel te még nem vagy terhes,szerintem még előtte adasd be!!!

2009. okt. 23. 15:46
 29/32 anonim ***** válasza:
77%
A magyarral semmiképp! Állítólag létezik 1 jobb ami később kerül forgalomba. Az itthonival tuti van vmi gáz, ha ennyi orvos ellene van. Ki tudja Czeizel mennyit kapott ezért a nyilatkozatért?! Lehet, hogy gonosz vagyok, de én már nem tudok hinni ebben az oltásban.
2009. okt. 23. 19:24
 30/32 anonim ***** válasza:

"attól nem félsz,hogy beoltanak egy élő vírussal és attól is jó magas lázad lesz?"

Ki mondta, h élő vírussal oltanak be? Nem kell hülyeségeket terjeszteni!

Én is jövőre szeretnék babát és be is oltatom magamat, mert nem szeretnék rettegni végig a betegségtől. Terhesen nem biztos, h beoltatnám magam, de mivel még te sem vagy az, nyugodtan megteheted.

2009. nov. 10. 15:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!