Az érdekelne engem hogy akik most babát várnak beoltatjátok e magatokat ez ellen az uj influenza ellen?
Én nem oltatom be magam, engem mindenki lebeszélt erről.
Igazuk is van, hiszen a megelőzésre kell nagyobb gondot fordítani. Vitaminok minden mennyiségben. Tudatos táplálkozás.
32 km
Dr. Ceizel hiteles " támogatás" nélkül is.
Lehet a véleményével nem egyetérteni.
Védőoltás ügyben mindenki maga dönt.
Valószínűleg ő mint szaktekintély genetikus valamivel többet tudhat virológiából, mint mi.
Tévedés, nem minden vírus egyforma.
Míg az egyik bagatell lefolyású , adott esetben terhesség alatt is, bizonyosak pl. himlő magzati károsodást okozhatnak.
Számomra a sok szaktekintély eltérő véleménye inkább azt tükrözi, hogy szenteltek kellő időt a H1N1 megismerésére, a vírus alapos feltérképezésére, ezért nem egyöntetű a véleményalkotás.
Érdekes a letisztult ismereteken ( bárányhimlő terhesekre gyakorolt magzatkárosító hatása, MMR kisdedkori veszélyei ) már nem vitatkozik senki.
Ez a vírustörzs ismeretlen, ebben rejlik a bizonytalanság.
Sir Alexander Fleming sem tudta meggyőzni kora embereit, hogy had adhassa be a tifusz elleni védőoltását.
Anyák hitték, hogy a beoltott kórokozó megöli őket.
Nem megölte, megmentette volna őket.
Aki oltatott, be betegedett meg.
Nem állította senki, hogy virológus.
Dr. Czeizel genetikus.
Most is praktizál és rengeteg meddő anyán segít.
Én azt mondtam, hogy múltjánál és hivatásánál fogva valószínűleg többet tud a vírusokról, mint orvosgenetikus, mint te meg én.
Nem kell kiforgatni, csakhogy támadhass.
Ettől, még minden anya szíve joga, hogy döntsön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!