Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az érdekelne engem hogy akik...

Az érdekelne engem hogy akik most babát várnak beoltatjátok e magatokat ez ellen az uj influenza ellen?

Figyelt kérdés
Mit mond az orvosotok, védönötök? Nem féltek? Azért is érdekel mert én jövöre szeretnék babát és azt halottam hogy ebben az esetben is érdemes lenne, igazából nem tudom mert sok a "ha"az oltás körül?
2009. okt. 22. 17:58
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%

Én nem oltatom be magam, engem mindenki lebeszélt erről.

Igazuk is van, hiszen a megelőzésre kell nagyobb gondot fordítani. Vitaminok minden mennyiségben. Tudatos táplálkozás.

32 km

2009. okt. 22. 21:10
 12/32 anonim ***** válasza:
88%
Czeizel Endre biztos kapott egy kis "támogatást" valamelyik gyógyszergyártól, amelyiknek rengeteg legyártott injekciója van kint a gyógyszertárakban. Tudták, hogy kit kell berakni a tv-be, akit hitelesnek gondolnak. Neki milyen veszítenivalója van? Sem nem terhes, sem nem kéri senki számon rajta, ha véletlenül mégsem jól sül el ez az oltásos mizéria. Ő "csak egy véleményt mondott". Na ne fárasszanak már!
2009. okt. 22. 21:44
 13/32 anonim ***** válasza:
80%
10000%, hogy nem.
2009. okt. 22. 21:49
 14/32 anonim ***** válasza:
35%

Dr. Ceizel hiteles " támogatás" nélkül is.

Lehet a véleményével nem egyetérteni.

Védőoltás ügyben mindenki maga dönt.

Valószínűleg ő mint szaktekintély genetikus valamivel többet tudhat virológiából, mint mi.

Tévedés, nem minden vírus egyforma.

Míg az egyik bagatell lefolyású , adott esetben terhesség alatt is, bizonyosak pl. himlő magzati károsodást okozhatnak.

Számomra a sok szaktekintély eltérő véleménye inkább azt tükrözi, hogy szenteltek kellő időt a H1N1 megismerésére, a vírus alapos feltérképezésére, ezért nem egyöntetű a véleményalkotás.

Érdekes a letisztult ismereteken ( bárányhimlő terhesekre gyakorolt magzatkárosító hatása, MMR kisdedkori veszélyei ) már nem vitatkozik senki.

Ez a vírustörzs ismeretlen, ebben rejlik a bizonytalanság.

2009. okt. 22. 21:55
 15/32 anonim ***** válasza:
Bocsánat . Helyesen: Nem szenteltek kellő időt.
2009. okt. 22. 21:56
 16/32 anonim ***** válasza:
82%
Czeizel mint hiteles "virológus? Én eddig úgy ismertem, mint gyermekeladási ügyekbe keveredett, régen sokat szerepelt, de mostanra lecsengett tekintélyű GENETIKUS-t
2009. okt. 22. 22:00
 17/32 anonim ***** válasza:
29%

Sir Alexander Fleming sem tudta meggyőzni kora embereit, hogy had adhassa be a tifusz elleni védőoltását.

Anyák hitték, hogy a beoltott kórokozó megöli őket.

Nem megölte, megmentette volna őket.

Aki oltatott, be betegedett meg.

2009. okt. 22. 22:01
 18/32 anonim ***** válasza:
28%

Nem állította senki, hogy virológus.

Dr. Czeizel genetikus.

Most is praktizál és rengeteg meddő anyán segít.

Én azt mondtam, hogy múltjánál és hivatásánál fogva valószínűleg többet tud a vírusokról, mint orvosgenetikus, mint te meg én.

Nem kell kiforgatni, csakhogy támadhass.

Ettől, még minden anya szíve joga, hogy döntsön.

2009. okt. 22. 22:04
 19/32 anonim ***** válasza:
93%
Nem
2009. okt. 22. 22:13
 20/32 anonim ***** válasza:
90%
Nem. Nem ismerek senkit, aki be adatná az oltást. Egy előadásomon rosszul lett egy 50 körüli hölgy. Aznap oltatta magát.
2009. okt. 22. 22:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!