Az érdekelne engem hogy akik most babát várnak beoltatjátok e magatokat ez ellen az uj influenza ellen?
Szia!
Kellőképpen fel van fújva. Az influenza a gyenge immunrendszert támadja meg. Kik az érintettek? Az idősek, meg ac hipsen meg kólán éldegélő tinik. Terhesség alatt sok gyümi-zöldség, jó kis vitaminkészítmény... ezzel segítesz a legtöbbet az egészségeden!
Szia!
Én megyek,kérem a védőoltást...annyit várok,míg betöltöm a 3hónapot!!!Én nagyon félek a betegséggel járó magas láztól...nem szeretnék fogyatékos pincurit!!!:)Sok sikert,dönts jól!!!
19:07-es válaszoló és attól nem félsz,hogy beoltanak egy élő vírussal és attól is jó magas lázad lesz?
Nem adatom be.Ez is egy egyszerű vírus ugyan olyan mint a többi.
24 hetes km.
Kedves 19:23 !
Voltam konzultálni a körzeti orvosomnál...ő azt mondta,hogy eddig 85 felnőttnek adták be,és senki nem jelentkezett mellékhatással kapcsoltban,vagyis lázzal!A férjem ma adatta be magának!Még bőrpír sem volt a szuri helyén!
Nem ,nem félek az oltás utáni láztól...!
Én így fogom biztonságban érezni magam,május elején szülök...nem akarok addig rettegni!!!
19:41!
Az én védőnőn meg azóta ajánlja,miután beszélt a TV-ben Czeizel Endre a terhes nők oltásáról! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!