Anyukám olyan isteni füstölt csülkös bablevest csinált ebédre, nem bírtam ellenállni és nagyon bezabáltam. Nagy hülyeséget csináltam, mit tegyek?
Ó Te szegény! Jól megjártad!
Valószínű, hogy ha nem lettél volna terhes, akkor is vakbélgyulladásod lett volna, nem!
Én, azért kérdeztem , mert amúgy is puffodok, bableves nélkül is... Így meg, pfúúúú, nagyon nagy a hasam. Holnap veszek cseppeket, remélem segít!
Nem csináltál hülyeséget, én télen lettem terhes és annyira kívántam hogy minden héten kellett főznöm és képes voltam 3 napig azt enni. Azt kell enni amit megkívánunk.
28 hetes kismami.
Szia! Nekem az ilyen puffadásos dolgokra (amik elég sűrűn voltak a terhességem alatt) a legjobb volt a meglehetősen erős menta tea. Ezt úgy értem, hogy egy másfél literes teáskannába tettem 4-5 filtert és csak mézzel ízesítettem. Amúgy is nagyon jó üdítő lehűtve ebben a dög időben, és nekem még a hatást is meghozta :)
Üdv.: 40 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!