Anyukám olyan isteni füstölt csülkös bablevest csinált ebédre, nem bírtam ellenállni és nagyon bezabáltam. Nagy hülyeséget csináltam, mit tegyek?
En is jartam igy,h teljesen felfuvodtam...de en hiaba ettem es ittam akar mit semmi nem segitett amig a gazok ki nem jottek....szorulas ellen igyal rengeteg rostos gyuolcslevet...es ebben a melegben ugy is rafer az emberre.
Gratula a babahoz!
16 hetes pocakos!
Háááát, a bableves nem kimondottan édesség:-)
Egyébként az édességet nem is kívánom. De ezekért a puffasztó kajákért meg odavagyok! Így jártam a múltkor is, amikor tököt ettem, meg amikor karfiolt, és bármennyi gyümölcsöt megbírok enni! Utánna meg szenvedek...
Köszi! Így nincsolyan lelkifurdalásom.
Van még belőle.:-) Csak Debrecenig kell jönni érte, de megéri! Olyan bablevest, mint Anyukám senki nem tud főzni! Nem is lehet ellenállni neki:-)!
Kipróbálom, amit javasoltál!
Hát ez az! Miért kívánjuk meg pont azt, amit nem lenne szabad??!!
Így vagyok a rántott velővel is! Megőrülök érte( mondjuk, ahoz nem kellett terhesnek lenni, azelőtt is imádtam)azt viszont nem merek enni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!