Kedves Kismamik! Szerintetek is butaság és pénzkidobás megvásárolni az Angelsounds magzati szívhanghallgatót?
Figyelt kérdés
2009. okt. 22. 10:11
11/15 anonim válasza:
Én is vennék, de 10E az sok nekem!
Az előző babám elvesztettem a 12. héten, most 15 vagyok.
Valaki nem akar megválni tőle jutányos áron?
12/15 anonim válasza:
vaterán, teszveszen nem nézted? 5000 körül szokták adni. Megéri!!
13/15 anonim válasza:
Aki parázós, annak nagyon megéri. Csak ajánlani tudom.
14/15 anonim válasza:
Én egy szar márkát vettem, mert olcsóbb volt, szívhangot soha nem hallottam vele, azt is írja, hogy a mocorgást lehet hallani, hát többször belerúgott a mikrofonba, semmit sem hallottam!!!! Agyomrom korgását azt viszont tisztán! Bébégo, azt hiszem a márkája, azt semmiképp ne vedd meg!
15/15 anonim válasza:
Sziasztok én 13hetes 6 napos kismama vagyok pár napja vettem én is Angelsound-ot.Én is meg vagyok elégedve vele.Korábban nekem is vetélésem volt.Egy héten 2 szer tervezem meghallgatni a szívhangot eddig mindig megtaláltam elsőre a pocaklakót:)és max egy percig hallgattam én is a kis szívverését.Ennyi még nem árt.De engem megnyugtat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!