Mikor veszitek meg, vagy kezditek megvásárolni a
babakelengyét?
Figyelt kérdés
2009. okt. 29. 07:36
1/10 anonim válasza:
30. héten keztem vásárolgatni,
2009. okt. 29. 07:40
2/10 anonim válasza:
Én folyamatosan kaptam és vettem.21 hetes vagyok de szinte kész a szoba :-))Nagyon jó érzés!(És anyagilag sem volt egyáltalán megterhelő.)
2009. okt. 29. 07:42
3/10 anonim válasza:
Igy utolag vegig gondolva,jobb minel elobb elkezdeni,amig meg birod!Nagy hassal vagy frissen szulten eleg nehez boltokban talpalni.Szoval hajra :-)
2009. okt. 29. 07:50
4/10 anonim válasza:
10 hetes a kislányom. Igazából nem sokkal az után, hogy megtudtam hogy terhes vagyok szívem szerint azonnal rohantam volna baba holmikat vásárolni. De a környezetemben mindenki azt szajkózta, hogy ráér az utolsó hónapban. Rájuk hallgattam, és meg is bántam, mert mikor már az ágyból felkelni is nehezemre esett akkor szaladoztunk bevásárolni. És el is volt számolva a terhességi idő, a megérzésem azt súgta, hogy gyorsan szerezzem be ami kell. Ahogy a kiságyat megvettem (még akkor is azt hallottam, hogy van még időd, ne kapkodj...stb) egy hét múlva mentem szülni. Szóval nem érdemes túl korán, de az utolsó pillanatra sem jó hagyni szerintem
2009. okt. 29. 07:58
5/10 anonim válasza:
mi már vásárolgatunk. Már megvan a kiságy, a ruhácskáinak a vesszőkosarak (fedeles kosárban tarjuk majd őket), néhány ruhácska, törölköző, cumi, csörgő. Nagy kiadás lesz még a kókuszmatrac, a babakocsi meg a hordozó, de a kocsi még ráér. Utána jöhet az ágynemű, még több ruha, babapléd stb. Remélem, készen leszünk időre.
26 hetes vagyok
2009. okt. 29. 08:10
6/10 anonim válasza:
Én kb a 25.héttől kezdtem el folyamatosan vásárolgatni. Azért csak onnantól, mert elég sok helyről ígértek nekünk a családból ezt meg azt, kaptunk is ajándékba néhány dolgot és kb. akkorra tisztázódott le, mit kel vennünk!
2009. okt. 29. 08:36
7/10 anonim válasza:
Én folyamatosan kb a 15.héttől vásárolgatok.Hol egy kiskesztyűt,hol rucit, a lényeg, hogy ne mindent egyszerre, mert az elég megterhelő pénzügyileg...35.hétre szeretném, ha minden meglenne, de addig még sok időm van:)
2009. okt. 29. 08:37
8/10 anonim válasza:
Sziasztok!
Én február elejére vagyok kiírva! Mindenki azt tanácsolta (a párom is) ráérünk januárban megvenni a baba dolgait! De nem szeretnék az utolsó pillanatra hagyni mindent! Úgyhogy úgy döntöttem novembertől apránként megvesszük a baba dolgait! Tudom, hogy sok mindent kapunk a családtól, de akkor sem az utolsó hónapra szeretném hagyni a vásárlást!
2009. okt. 29. 09:30
9/10 anonim válasza:
Szerintem miután kiderül a baba neme, az előtt nem érdemes, max ha csak fehéret vesz az ember.
Bár ez függ attól is, hogy mekkore lesz,mert lehet, hogy kicsi lesz rá a ruha.:)
2009. nov. 5. 07:34
10/10 anonim válasza:
Minnél előbb,sztem is ...tényleg igaz,hogy a végén már...kb.35-dik hét..nincs kedved futkozni,mikor látszik már a pocid akkor már tök jó büszkén vásárolgatni...(jaaj olyan jó volt)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!