Szerintetek hol érdemes a babakelengyét megvenni?
Ruhákkal kapcsolatban érdemes 2-3 darab újat venni. A többit meg bababörzéken ki lehet fogni. Olcsó, rengeteg féle van, jó árban! Mi nagyon sokat vásároltunk ott, és én csak a méreteket néztem szinte. 3 hét mire megszületik a lányunk, de már őszre is megvannak a ruhái.
Ráadásul, még jó, hogy vettünk ennyit rucit, mert a kórházban, ahol szülök nem adnak, mivel nincs rá 'keret'. Ill. amit adnának, arról meg a véleményem ... ne az én gyerekemen legyen!
És, amúgy is sok ruhát és kisebb ajándékot fogtok kapni rokonoktól, ismerősöktől.
Én még azt is csináltam, hogy a kis értékűket hátra hagytam, hogyha valaki kérdezte, hogy mit vegyen a manónak, akkor tudjak neki valami értelmeset is mondani.
Mi a babakelengyés dolgokat 7 db boltban vettük meg (összesen 11 bababolt van a városunkban). Időt nem sajnálva mindent feltérképeztem, hogy mi hol olcsóbb. Van/volt rá keret, de pl. egy kis fésűt nem fogok megvenni 4990.-, ha találok 990.-
szia!
szerintem próbáld meg a vatera és a teszvesz aukciós oldalait vagy babaszoba.hu csevegő rovat, nagyon szép és újszerű, jó áron lévő babaruha csomagokat és felszerelést ki lehet fogni ezeken az oldalakon nem igazán érdemes újat venni mindenből hamar kinövi és ilyen picinek tönkre sem tudja tenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!