Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor szabad elkezdeni megvenn...

Mikor szabad elkezdeni megvenni a babakelengyét?

Figyelt kérdés
2008. febr. 6. 13:25
 1/5 anonim ***** válasza:
50%
Bármikor, ha nem vagy babonás. Persze egyből a teszt után még nem vettem meg, de nem kötöttem időhöz.
2008. febr. 6. 13:27
 2/5 anonim ***** válasza:
74%
En ugy csinaltam hogy eloszor is osszeirtam a babakelenyet5az interneten kikerestem tobbet is majd kimasoltam beloluk a szerintem szuksegeseket, mivel sok tartalmaz dolgokat amik szerintem feleslegesek) majd 1-2 darabonkent megvasaroltam oket. Eleinte, ha meg nem tudod a baba nemet vedd meg az aprobb dolgokat( lazmero, kad, furdolepedo stb.) ,igy nem kell nagy pocival szaladgalni es anyagilag sem annyira megterhelo ha aprankent koltekezel.
2008. febr. 6. 14:14
 3/5 anonim ***** válasza:
50%

Szia!

Én nem bírtam ki! 17 hetesen megtudtuk hogy fiúnk lesz, és a párommal elkezdtük beszerezni a dolgokat (bútorok, kisruha.....stb.). Most a 27 hétben vagyok, és még így is van ami kellene, sőt, magamnak még nem vettem semmit. Én nem vagyok babonás, és azért is kezdtem el beszerezni a dolgokat, hogy majd ne piskótalábbakkal bedagadva kelljen a 38. héten sorban állnom a boltokban. Ki tudja... Így legalább nyugodtan végigjárok mindent.

2008. febr. 7. 17:08
 4/5 anonim ***** válasza:
74%

Szia!

Én a nagyobbik fiammal folyamatosan vásároltam,nem vagyok babonás.A kissebbik fiammal semmit nem vettem szerencsére.28 hetesen kiderült,hogy nagyon beteg,ezután azt mondtam csak akkor vásárolok,ha hazamentünk.Sajnos csak egy ruhát kellett vennünk,az elsőt és egyben utolsót.

2008. febr. 8. 11:36
 5/5 anonim ***** válasza:
50%

Nagyon sajálnom az utolsó válaszadót,de ez nem az az oldal,ahol egy ilyen tragédiát meg kell osztani másokkal.

Megijeszti a többi kismamát.

A kérdezőnek:

Kb. 1 hete tudom,hogy kisfiam lesz és már jár az agyam,hogy mit,hol,mikor.:)

Hamarosan elkezdek vásárolni,mert egyáltalán nem vagyok babonás.

A babám egészséges,én is az vagyok!

20 hetes kismami

2008. febr. 11. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!