Mikor szabad elkezdeni megvenni a babakelengyét?
Szia!
Én nem bírtam ki! 17 hetesen megtudtuk hogy fiúnk lesz, és a párommal elkezdtük beszerezni a dolgokat (bútorok, kisruha.....stb.). Most a 27 hétben vagyok, és még így is van ami kellene, sőt, magamnak még nem vettem semmit. Én nem vagyok babonás, és azért is kezdtem el beszerezni a dolgokat, hogy majd ne piskótalábbakkal bedagadva kelljen a 38. héten sorban állnom a boltokban. Ki tudja... Így legalább nyugodtan végigjárok mindent.
Szia!
Én a nagyobbik fiammal folyamatosan vásároltam,nem vagyok babonás.A kissebbik fiammal semmit nem vettem szerencsére.28 hetesen kiderült,hogy nagyon beteg,ezután azt mondtam csak akkor vásárolok,ha hazamentünk.Sajnos csak egy ruhát kellett vennünk,az elsőt és egyben utolsót.
Nagyon sajálnom az utolsó válaszadót,de ez nem az az oldal,ahol egy ilyen tragédiát meg kell osztani másokkal.
Megijeszti a többi kismamát.
A kérdezőnek:
Kb. 1 hete tudom,hogy kisfiam lesz és már jár az agyam,hogy mit,hol,mikor.:)
Hamarosan elkezdek vásárolni,mert egyáltalán nem vagyok babonás.
A babám egészséges,én is az vagyok!
20 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!