Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kedves Kismamik! Szerintetek...

Kedves Kismamik! Szerintetek is butaság és pénzkidobás megvásárolni az Angelsounds magzati szívhanghallgatót?

Figyelt kérdés
2009. okt. 22. 10:11
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Semmi sem butaság,amennyiben a pénztárcád megengedi és ha ez téged megnyugtat:)Én nem vettem, mert a védőnőmnek is van és készségesen megkereste nekem a szívhangot, amikor kértem.Meg egyébként is nagyon hamar kezdett mocorogni a kislányom.Ismertem egy kismamát, akinek elhalt terhessége volt, és a 2.babánál kifejezetten javasolta neki a védőnő, hogy szerezzen be egy ilyen bébidopplert.Egyébként vigyázz vele, mert drog:)Ha megveszed, éjjel-nappal azt a csodálatos zakatolást fogjátok hallgatni.Jó egészséget!Üdv. 32 hetes mami
2009. okt. 22. 10:38
 2/15 anonim ***** válasza:
69%

Egyetértek az elsővel, ha van rá pénzed, vedd meg. De ne ijedj meg, ha nem lesz szívhang, ha bénázol véletlenül!

Nekem nem volt ilyesmire pénzem, bár amúgy se vettem volna. A védőnő az biztosabb, ő tuti nem rontja el, akármikor lemehettem hozzá egy kis hallgatózásra.

Egyébként a 17-20.héttől úgy is elkezd rugdosni a baba, akkor már felesleges hallgatózni, mindenképpen érzed, hogy él.

2009. okt. 22. 10:56
 3/15 anonim ***** válasza:
77%
Igazuk van az előttem íróknak. Mi vettünk, de csak a 12-17. hétig használtuk. Előtte nem hallható, utána meg már éreztük :)
2009. okt. 22. 11:08
 4/15 anonim ***** válasza:
52%

Én nem veszek, pedig megengedhetném. Én nagyon szeretem az uh-okat és a védőnői tanácsadásokat. Mindig rákészülök, hogy most láthatom és hallhatom a babámat. Ha itt lenne velem, tuti, csak hülyíteném magam vele. Nekem az "orvosi találkozások" mindig egy randevú a gyermekemmel.

Gondtalan babavárást kívánok!

2009. okt. 22. 11:08
 5/15 anonim ***** válasza:
80%

Mi vettünk. Az én védőnőm még egyszer sem hallgatta meg a babámat semmivel. (27. hétben vagyok)A 12.-től a 19-20. hétig, amíg nem mozgott, kb 3-4 naponta hallgattuk kb. 10 másodpercre. Nem drog! Fel lehet fogni, hogy nem szabad sokáig macerálni vele a babát és nincs is rá szükség. Amint megvan a szívhang, megnyugszom és kész. Nekem a doki javasolta, hogy ha megtehetem és megnyugtat, akkor használjam, de ésszel. Amióta mozog, azóta csak egy-kétszer hallgattam meg, amikor megijedtem, mert fél napig nem jelentkezett. Csak front volt. Olyan egyszer sem volt, hogy nem találtam meg. (vizet vagy olajat kell hozzá hazsnálni, akkor erősebben lehet hallani.)És nem lehet összekeverni sem az én szívhangommal. Teljesen más.

A másik dolog, hogy így a férjem sem maradt ki teljesen a babázásból, ritkán tud velem eljönni uh-ra és neki is jó volt, hogy meghallgathatta.(sőt néha még most is meg szokta)

2009. okt. 22. 12:25
 6/15 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem a pelenkatartó kuka, meg a rengeteg újonnan vásárolt (1-2 hétig használható) tipegő, body sokkal nagyobb butaság. (-:
2009. okt. 22. 12:28
 7/15 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem nem butaság, mi is vettük és nagyon megnyugtató volt, hogy hallottam a pici szívdobogását. Én sokat használtam a terhesség vége felé is mikor sokáig nem éreztem mocorgást.

Tavaly vettük 10.000Ft-ért és szülés után 5.000Ft-ért el is tudtam adni, úgyhogy ha úgy vesszük nem is került sokba.

Boldog babavárást kívánok!

2009. okt. 22. 12:28
 8/15 anonim ***** válasza:
92%
12:28-assal értek egyet!
2009. okt. 22. 13:16
 9/15 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszaitokat! Anyagilag lazán belefér, inkább a párom az, aki ellenzi, merthogy én minden túlreagálok. Hozzáteszem van benne igazság. Jelenleg 17 hetes múltam, és mindenki csak azt kérdezi, hogy érzem e már. Igazából valamit néha szoktam érezni, de nem tudom, hogy ő e az, és még másfél hét van a következő uh-ig.

Próbálok előre látó lenni, hogy valóban milyen nagyon megnyugtató lenne , ha lenne egy ilyenem ha például én is úgy járnék majd, hogy valami miatt nem mocorogna úgy ahogy kell.

Nagyon idegeskedő tipus vagyok, szóval köszönöm, hogy megosztottátok velem tapasztalataitokat,véleményeiteket.

Sok jót, és boldog babavárást kívánok mindenkinek

2009. okt. 22. 13:40
 10/15 anonim ***** válasza:
92%
Én is vettem, már a legújabb modell is meg van ami digitálisan kijelzi a baba szívritmusát :-). Volt pár idegölő napon amikor nem éreztem mocorogni, így nagyon jól jött az ötlet és vásároltunk mi is. Rettenetesen meg tud nyugtatni a szívdobogása és a megfelelő ritmusa. Ha a dokid megmutatja legközelebb, hogy hogyan fekszik ababád, akkor könnyű lesz megtalálni neked is a szívecskéjét. Tényleg olyan hangja lesz mint ha lovak trappolnának, nehogy összetéveszd mással, mint anno én :-)!
2009. okt. 22. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!