Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ettől beindulhat a szülés?

Ettől beindulhat a szülés?

Figyelt kérdés
Óránként 10-15 x bekeményedek nyugalmi helyzetben is. 36 hetes vagyok. Lehet ez ellen tenni valamit?
2013. júl. 23. 14:54
 1/5 anonim ***** válasza:

Óránként 10x?

Az azt jelenti hogy 6 percenként.

HÁny mp-ig tart egy keményedés?

Én beülnék egy kád meleg (nem forró!) vízbe, ha ott leállnak, akkor szimplán jóslók voltak, ha rendszereződnek percre pontosan és erősödnek és egy keményedés hosszúsága eléri a 40-60mp-et, akkor még akár be is indulhat.

Nekem 3. babával rengeteg jóslózós időszakom volt, pl. 4 órán át 5 percesek, amik szépen leálltak aztán. Túl is hordtam a babát.

Ez nem kiszámítható. Minden legyen készenlétben minden esetre, az a biztos.

2013. júl. 23. 14:58
 2/5 A kérdező kommentje:
Arra nem gondoltam hogy figyeljem az időt is, de most fogom. Megyek zuhanyozni is.
2013. júl. 23. 15:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Hogy vagy azóta?
2013. júl. 23. 18:35
 4/5 Timcsikusz ***** válasza:

szerintem semmi gond nem hiszem hogy szülni fogsz.

én van hogy 3-4 órán keresztül keményedek 10-15 percenként.

és 30 hetes vagyok...

feküdj le nekem általában bal oldalamon múlik el.

a front miatt is lehet holnapra nagyon meleget monnd.

én szültem már 2 szer az én véleményem hogy ez még nem szülés beindulás.

azért vigyázz magadra!

2013. júl. 23. 22:20
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az érdeklődést és a válaszokat, valószínűleg már így maradok mert amint felkelek keményedek. Este elkezdett fájni a derekam bár, bár nem is fájdalom, inkább "húz", de az is csak a baloldalon. Ha fekszem akkor jobb. Kicsit megnyugodtam azért. A frontokra tényleg érzékeny vagyok, félidősen tűnt fel először, és ez a meleg is biztos közrejátszik.
2013. júl. 24. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!