Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A fronttól beindulhat a szülés?

A fronttól beindulhat a szülés?

Figyelt kérdés
Csak a fájások jöhetnek, vagy burokrepedés is?
2012. okt. 7. 17:53
 1/6 anonim ***** válasza:
biztos, hogy lehet rá hatással. Amikor én szültem és már utolsó napot töltöttem a kórházba másnap jöttünk haza, és még a folyosón is volt szült nő, mert nem tudták hova tenni várni kellett, ahogy engedték el a hazamenőket, mert front jött és jöttek a bébik is :-)
2012. okt. 7. 18:03
 2/6 anonim ***** válasza:
Lehet hogy van akire hatással van,rám nem volt.Egyik front se indította be a szülést.Pedig a végén nagyon bíztam bennük,végül a 42.héten a kórházban indítottak.
2012. okt. 7. 18:07
 3/6 anonim ***** válasza:
A nagyobb frontok járhatnak ezzel igen. Főleg ha nyáron kint van vagy 35 fokos hőség és hirtelen lehűl 20 alá akkor szinte még azoknál is beindulhat akik nem olyan érzékenyek erre. Unokatesóm is így született pár nappal korábban jött a front és akkor beindult a szülés.
2012. okt. 7. 18:09
 4/6 anonim ***** válasza:

Én most 39 hetes vagyok, és furán érzem magam, lehet, hogy lesz valami ma éjjel...

Ő 3. baba lesz.

Az elsőnél és a másodiknál is volt valami front, mikor szültem, mert mindkettőnél csurig volt a kórház babákkal és szülő nőkkel. Ők fájásokkal kezdődtek.

2012. okt. 7. 21:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia! Én az idei nyár egyik legmelegebb napján szültem, 39 fok volt. Előtte nem történt semmi a front hatására. Fájásokkal kezdődött és később magától folyt el a magzatvíz. Szóval akár be is indulhat a szülés a front hatására.
2012. okt. 7. 22:47
 6/6 anonim ***** válasza:
front be inditja a szülést és 1-2 baba helyett 10-15-20 baba is születhet
2021. júl. 19. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!