Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 38. hétben vagyok, van egy...

38. hétben vagyok, van egy olyan labdám amit vajúdás alatt szoktak használni. Ha ezen ülök és mozgolódók beindulhat a szülés? Nem mint hogyha ez lenne a célom csak nagyon kényelmes rajta ülni, és érdekelne, hogy beindíthatja e a szülést?

Figyelt kérdés
2012. jún. 21. 14:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem nem indította be.Nekünk is van és a nagyobbik fiammal állandóan azon kell,kellett ugrálni :)
2012. jún. 21. 14:01
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem indítja be, viszont nagyon kíméled vele a derekad és a hátad. Én az első fiammal szinte állandóan azon ültem, akár a számítógépnél, tv előtt, de még az irodába is vittem be egyet a vége felé :)
2012. jún. 21. 14:12
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy beindítja, de kényelmes az biztos. Én annyit tudok róla mondani, hogy nekem mikor beindult a szülés, nem tudtam fájásokat mérni, egyfolytában feszített. Nem nagyon, de éreztem hogy ez az lesz, csak idegesített hogy nem tudok mérni időt fájások között. Ez kb fél óra volt, és valamiért ráültem a labdára, és rögtön tudtam mérni, ....egy három percest és aztán már 2 perceseket....uzsgyi a kórház. :-)
2012. jún. 21. 14:18
 4/7 A kérdező kommentje:

szuper!!akkor nyugodtabban ülök a lasztin!:):) -bár lehet nem lenne baj ha előbb jönne:):)

köszi a válaszokat:):)

2012. jún. 21. 14:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Ulni lehet rajta, csak ugrálni nem (az ugrálást kimondottan vajúdás alatt ajánlják). Szulésfelkészíton + kismamatornán mondták.
2012. jún. 21. 16:02
 6/7 anonim ***** válasza:

fitball

nekem is van, a derekam kevésbé fáj, a azon ülök, mint ha a széken ...

2012. jún. 21. 19:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Hogy szültél meg végól?segitett szülésbe és a fájásokba labda?
2021. nov. 9. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!