A most jövő fronttól tényleg beindulhat a szülés?
én nagyon reménykedem,h. beindul! :)
38hkm
egyébként nem törvényszerű.
Van, akire hat, van akire nem.
Mikor terhes voltam, a végefelé jöttek mentek a frontok elég keményen, és én még frontérzékeny is voltam anno. De a babám jól érezte magát odabent, és a 41. héten úgy kellett kicsalogatni. :)
Szerintem, aki nagyon a végén jár, és már itt az ideje, hogy a baba kibújjon, annál jobban hathat a front. De ha még babádnak van több hete odabent, akkor a front nem lesz hatással.
Én extra adag magnéziummal készülök és annyit pihenek, amennyit lehet. Korábban semmi gondom nem volt a frontokkal, de mióta terhes vagyok megkeseríti az életemet minden lehülés:( rengeteget görcsölök ilyenkor, de bízom benne, hogy nem lesz gond.
32 hkm
igaz én szombatra(16-a)vagyok kiírva de én is tartok a fronttól,mert még nem szeretnék szülni,majd csak 18-án :) a dokim épp most ment el szabira :(
bár nekem már vannak jóslóim,a magnézium nekem már nem sokat segít.
Hát én örülnék neki, bár a babám odabent igen izgága a közeledő front hatására, remélem meg is születik, mert már nagyon nehezen viselem, és tényleg az utolsó 2-3 hét a leghosszabb... :) Szóval remélem olyan lesz, mint anno én, és hamarabb jön :D
37hkm
Nagyon bízom benne, hogy hatni fog a front!!!! Ma vagyunk 39hetesek, takarítok, meg sem állok- tisztára buzgosag van rajtam .... Minden rendben mar, nagyon jöhetne a teso:)).
Az éjszakák borzasztóan telnek.... Mire atfordulok 1ik oldalamrol a másikra bűvész mutatványnak tűnik, 3-4 pisiles....stb stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!