El vagyok kenödve a méhszájértékem 1111 és a 39 hetemet taposom hát ebböl se lesz szülés jövö héten:S mit tehetnék hogy rásegítsek?
Az 1111 előrehaladottabb állapot, mint a 2111:)
Sok mindent nem tudsz csinálni, ha a babád nem érzi úgy, hogy jönni kell, akkor nem segít semmi. sétálj sokat, és beszéld meg a babáddal, hogy jöjjön ki magától:D
Könnyű szülést!
Első jól írja, jól haladsz az 1111-gyel :)
Én túlléptem a terminust a fiammal, mikor először nézték a magzatvizet, még semennyire nem voltam nyitva, mikor másodszor, akkor volt ujjnyi. Még aznap este beindult, szóval jövő hétig még bármi lehet :))
Könnyű, gyors szülést kívánok!
ennél nincs (jobb) már bármelyik pillanatba beindulhat...
1111 1 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
utolsó: az 1111 nem teljesen nyitott méhszáj, csak 1 ujjnyira nyitott:)
Teljesen nyitva gyakorlatilag 0555-nél lenne, de ezt nem használja senki:D
de már 3 hete ennyi ...:S
szerdán megyek ujra dokihoz remélem megnézi a magzatvizet mert azt nem nézte
Ez nem rossz érték!Ettől még elfolyhat a magzatvíz bármikor!
Én 38.hétben vagyok, és két hete C3000 értékem van!Szerdán megyek újra CTG-re aztán az orvosomhoz vizsgálatra, és kiderül változott e vmi!
Nekem azt mondták, hogy akár C3000 értéknél is elfolyhat a magzatvíz, és akkor elindulhat a szülés!
38hkm
A kismamablog azért nem egy hiteles szakmai oldal bocsi:) Vida Ági nem nőgyógyász, hanem babapszichológus, így nem kellene abszolút készpénznek venni mindent, amit leír.
És ha figyelmesebben nézed, akkor láthatod, hogy zt nem írta, mennyire van nyitva - és a fentebb lévő értékekből látszik, hogy bár nyitva a méhszáj, 1111-nél értelemszerűen csak 1 ujjnyira van nyitva. 5 ujjnyinál szülünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!