Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 36+3 napos vagyok a méhszájért...

36+3 napos vagyok a méhszájértékem C2111 a mai este többször éreztem menstruáció szerű görcsöket szerintetek lassan beindulhat a szülés? És a vajúdó fájások mennyire lesznek élesen elkülöníthetőek, hogy számolni tudjam hogy hány percesek?

Figyelt kérdés
2010. jún. 20. 08:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen értékeim voltak, a 35. héttől, és a 40. héten szültem meg. Voltak rendszeresen fájásaim is, de mindig elmúltak, pedig a 37-38. héten már nagyon megakartam szülni, de a babócám megfvárta amíg szépen megnő a körme:D:D:D Viccet félre téve tényleg nem akart kibújni, majd amikor pont elkezdtem a 40. hetet elfolyt a magzatvizem. A fájásokról arról tudok nyilatkozni, amikor már vajúdtam. Az elején olyan volt tényleg mint amikor megjön, csak egy nagyon picit erősebb. Gondolom ilyen amikor fájással kezdődik a szülés. Stem számolgasd a perceket, ha legalább egy órája tart akkor vegyél egy meleg zuhanyt, ha arra sem múlik akkor elvileg elkezdtél vajúdni. Nekem a kórházban azt mondták, hogy ha jönnek a fájások számolgassam és ha két órán keresztül nem múlik akkor mehetek szülőszobára. Remélem tudtam egy kicsit segíteni:)
2010. jún. 21. 11:58
 2/4 A kérdező kommentje:

Segítettél persze. :) Még annyit szeretnék kérdezni, hogy mekkora súllyal, hosszal született a babád? És amikor elfolyt a magzatvíz az milyen volt? Egyszerre nagy mennyiség vagy szivárgás volt? És milyen volt a kinézete a magzatvíznek? Bocsi a sok kérdésért.

Köszönöm ha válaszolsz. :)

2010. jún. 21. 12:07
 3/4 anonim ***** válasza:

3620g-mal, 52-vel született.

Hát nekem úgy folyt el, hogy semmi előjele nem volt, előző nap engedtek haza a kórházból, nagyon örültem, hjogy végre itthon lehetek, viszont nagyon fáradt voltam, viszonylag korán lefeküdtem, fél 3kor keltem pisilni, kimentem, elintéztem a dolgom, majd mentem visszafküdni, és amikor lefeküdtem egy pukkanás félét éreztem, és olyan volt, mintha bepisiltem volna. Visszamentem a wc-re, de láttam, hogy még mindig folyik, akkor jöttem rá, hogy ez a magzatvíz. Átlátszó, szagtalan folyadék volt. Utána szivárgott, és néha, ált. egy nagyobb fájá után jött egy nagyobb adag. Majd a maradékot a kórházban leeresztették.

Szívesen segítek, én is örültem volna, ha segítenek, csak sajna bent feküdtem a kórházba, ott meg mindenki mindig mást mondott:D Ha van még kérdésed nyugodtan tedd fel itt v privibe, válaszolok, csak nem biztos, hogy egyből:) A kis manó általában leköt:D

2010. jún. 21. 13:15
 4/4 anonim ***** válasza:

Ja, első voltam:)

VAn fogadott dokid? Hol fogsz szülni?

2010. jún. 21. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!