Most kezdem kimosni az összes babacuccot. Ruhák, textilpelusok, takaró. MINDENT. Ti hogy mostatok? 33 hkm.
Figyelt kérdés
Elég úgy, ha kézzel kilögybölöm mosószeres majd sima meleg vízben, kiteszem a napra és ha megszáradt akkor kivasalom? A zoknit is ki kell mosni? A kis cipőket (pamut kocsicipő) is ki kell mosni, vagy elég a zoknit? Plüssjátékok, amik a babaszobában lesznek, azok mennek a mosógépbe, ja és a babatakaró és az ágynemű is. Műanyag játékokat tehetek forróvízbe, nem fog elolvadni? Köszi a segítséget! :)2013. júl. 23. 11:42
11/15 anonim válasza:
Megjelölheted a kapott ruhákat belső oldalukon alkoholos filccel,vagy egy-két öltéssel,pl.méretenként más színnel,és utána vágd ki a címkéket.Nagyon tud szúrni,csikolni és a baba nem tud még szólni.mire kipirosodik a nyaka és észreveszed, hogy biztos szúrja a címke, addigra kínlódott eleget.Nem kötekedésből írom....
12/15 anonim válasza:
Megírnátok, hogy mivel mostátok a ruhákat? Vetettek külön baba mosószert? én 30. héten járok, egyik nap majdnem nekiláttam, de aztán rájöttem, hogy talán még korai lenne, így csak olvasgatom egyelőre a hasznos hozzászólásokat. Az ecetet hogyan és mért adtad hozzá kedves 4-es??
13/15 anonim válasza:
Én vettem Tomi baby mosóport meg Sensitive öblítőt, de felesleges. Ha nem érzékeny a bőre akkor bármivel moshatod. Amint elfogyott ugyanazzal mostam, mint a miénket.
15/15 A kérdező kommentje:
Én azzal a mosószerrel mostam, amit mi is használunk (ami épp most citromos Biopon), plusz aromaterápiás öblítő (imádom az illatát, azt hiszem az meg Silan). Tűző napon szárítottam és gőzölős vasalóval kivasaltam mindent. Szerintem ez így eléggé fertőtlenít. :) Egy egész napomba telt, de mindennel készen vagyok :)
2013. júl. 24. 10:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!